Θέμα: Ξεκινάει η 5η σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος της ΕΕΔΕ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Έναρξη 8 Μαίου 2015.

photo_mba_2Η ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων) ξεκινάει την 5η σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Στόχος της ΕΕΔΕ είναι η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και της αποτελεσματικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων, μέσα από την ανάπτυξη των ανθρώπων τους καθώς και η προσφορά στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, σύγχρονων ποιοτικών και εξειδικευμένων υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του δύσκολου οικονομικού περιβάλλοντος.
Το Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από 8/05/2015 εως τέλος Ιανουαρίου 2017. Τα μαθήματα διεξάγονται δύο φορές το μήνα, Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00, διακόπτονται την καλοκαιρινή περίοδο (ακολουθώντας την τουριστική σαιζόν), Χριστούγεννα & Πάσχα.
Η πρώτη σειρά του Προγράμματος ξεκίνησε στην Αθήνα το 1989. Η επιτυχία του και η μεγάλη ανταπόκριση των στελεχών οδήγησε στη δημιουργία Τμημάτων στο Αγρίνιο, Αλεξανδρούπολη, Άργος, Βόλο, Δράμα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κόρινθο, Λαμία, Λάρισα, Λειβαδιά, Πάτρα, Ρέθυμνο, Ρόδο, Σύρο, Φάρσαλα, Φλώρινα, Χαλκίδα και Χανιά. Μέχρι σήμερα έχουν αποφοιτήσει πάνω από 4.000 στελέχη που ήδη πραγματοποιούν επιτυχημένη καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ποιοι μπορούν να το παρακολουθήσουν:
• Οι πτυχιούχοι εκπαιδευτικών ιδρυμάτων ανωτάτου επιπέδου
• Τα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν αποδεδειγμένη οκταετή τουλάχιστον εμπειρία και θέση ευθύνης.
Περισσότερες από 2.000 εταιρείες -από όλους τους κλάδους- έχουν εμπιστευθεί την εκπαίδευση των στελεχών τους στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα.
Είναι ιδανικό για όσους αδυνατούν λόγω επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων να ταξιδεύουν εκτός Ρόδου για να το παρακολουθήσουν. Έχει ήδη πραγματοποιηθεί τέσσερις φορές με μεγάλη επιτυχία στη Ρόδο και οι απόφοιτοί του απέκτησαν χρήσιμα εργαλεία για την επιχείρηση και επαγγελματική τους εξέλιξη, προερχόμενοι από όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων και οργανισμών (τουρισμό, τράπεζες, δήμους, εμπόριο, κατασκευαστικό κλάδο, νομικό κ.λ.π). Το κόστος είναι πολύ φιλικό, με διακανονισμό δόσεων και περιλαμβάνει βιβλία, case studies, σημειώσεις γραμμένες ειδικά για το πρόγραμμα.
Σήμερα που η χώρα κινδυνεύει και η ανάπτυξη των επιχειρήσεων είναι μονόδρομος, η ΕΕΔΕ, συμβάλει στην κάλυψη της γνώσης και δίνει τα απαραίτητα εργαλεία που θα απογειώσουν τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.
Οι εκπαιδευτές του προγράμματος: Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από πανεπιστημιακούς καθηγητές και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων με αναγνωρισμένο επιστημονικό και επαγγελματικό κύρος στους τομείς εξειδίκευσής τους.
Μέθοδοι διδασκαλίας: Χρησιμοποιούνται αποτελεσματικές μέθοδοι διαδσκαλίας, όπως Simulation Games, Case Studies, Group Projects, οι οποίες συνδυάζουν τεχνικές και πρακτικές γνώσεις, άμεσα εφαρμόσιμες στην εργασιακή και επιχειρηματική δραστηριότητα. Περιλαμβάνονται βιβλία, σημειώσεις κλπ.
Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,45% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.
Πληροφορίες, δήλωση συμμετοχής:
• κα Άντα Καραγιάνη Τηλ. 22410 24095, 6974353017, info@praxisplus.gr (Praxis Plus αποκλειστικός συνεργάτης της ΕΕΔΕ στα Δωδεκάνησα), www.eede.gr
• κα Τσατταλιού Ευαγγελία, ΔΕΤΑΠ, Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, 22410 – 44280, Email: tsataliou@detap.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.