Ο Γ.Σ. Διαγόρας με την ευκαιρία της Ανάστασης του Κυρίου εύχεται Χρόνια Πολλά, Υγεία, Ειρήνη και Αγάπη σε όλον τον κόσμο. Ειδικά, στην Αθλητική Οικογένεια του νομού, επιτυχίες, ομαδικό πνεύμα, μακριά από τραυματισμούς και δυσάρεστα γεγονότα που δεν βοηθούν το απαιτούμενο «Ευ Αγωνίζεσθαι».

ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑ

Όπως κάθε χρόνο,η Μεγάλη Παρασκευή, είναι η  ημέρα απόλυτου πένθους για όλη την Χριστιανοσύνη, καθώς κορυφώνονται τα Πάθη του Χριστού και γίνεται η σταύρωση του Κυρίου. Το ίδιο βράδυ γίνεται η περιφορά του Επιταφίου που και εφέτος έκανε μια ξεχωριστή στάση, στην είσοδο του γηπέδου μπάσκετ του Γ.Σ Διαγόρας. Εκεί, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος μαζί με την συνοδεία του έκαναν Τρισάγιο στη μνήμη των ιδρυτών του ιστορικού Συλλόγου. Τον Επιτάφιο ανέμεναν στην έδρα του Γ.Σ. Διαγόρα μέλη της Διοίκησης, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Στεφανίδη, όπως και πολλοί φίλοι του Σωματείου.

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.