Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ενημερώνει ότι:

  • Μετά από συντονισμένες ενέργειες της ΠΝΑ και παρά το γεγονός ότι το σύνολο του εκλογικού υλικού απεστάλη καθυστερημένα από το Υπουργείο Εσωτερικών (ΥΠ.ΕΣ) και έφτασε την Παρασκευή 3/7/2015 το πρωί στα γραφεία μας, ανακοινώνουμε ότι σήμερα Σάββατο 4/7/2015, με την ευγενική συνδρομή των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εταιρειών και την στήριξη του κέντρου επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, το εκλογικό υλικό βρίσκεται είδη στους Δήμους και διανέμεται στα εκλογικά τμήματα της Δωδεκανήσου.
  • Καταβάλλονται οι τελευταίες προσπάθειες ώστε να μεταβούν με την βοήθεια του ΓΕΕΘΑ και οι τελευταίοι εκλογικοί αντιπρόσωποι σε νησιά της Δωδεκανήσου που δεν υπάρχει σήμερα συγκοινωνία ή αυτή δεν είναι δυνατή λόγω της Θαλασσοταραχής που παρατηρείται στο βόρειο συγκρότημα (Αστυπάλαια, Αρκιούς). Το παραπάνω αίτημα κατέθεσε το ο Δήμος Πάτμου και το Πρωτοδικείο Ρόδου και αμέσως το στελεχιακό δυναμικό της ΠΝΑ προχώρησε στις δέουσες ενέργειες.
  • Όσον αφορά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, θα πραγματοποιείται έλεγχος των τηλεγραφημάτων με τα αποτελέσματα των εκλογικών τμημάτων από συνεργείο της ΠΝΑ (με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινο) και αυτά θα αποστέλλονται άμεσα στο ΥΠ. ΕΣ. και θα αναρτώνται  στην ιστοσελίδα (site) της ΠΝΑ (με βάση τις αρχές της έγκαιρης ενημέρωσης, διαφάνειας και δημοκρατίας που έχουμε εφαρμόσει και σε άλλες εκλογικές διαδικασίες).
  • Καθ όλη την διάρκεια της βδομάδας το εκλογικό συνεργείο της ΠΝΑ παραμένει σε επιφυλακή όλο το 24ωρο προκειμένου να παρέχει πληροφορίες και να επιλύει πιθανά προβλήματα που αφορούν την διαδικασία του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015.
  • Τέλος υπενθυμίζουμε ότι οι κάλπες ανοίγουν αύριο το πρωί Κυριακή 5/7/2015 στις 7 π.μ. και η εκλογική διαδικασία ολοκληρώνεται το βράδυ στις 7 μ.μ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.