Ο κος Μιχάλης Σταυρής, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Ρόδου, σε θέματα που αφορούν το τροχαίο υλικό, προχώρησε σε απολογισμό της δραστηριότητάς του. 

Η Διεύθυνση, όπως είπε, ελέγχει, με βάση επίσημα δεδομένα από τη Διεύθυνση Οικονομικών, τα οικονομικά των καυσίμων, τα οποία κατάφερε να μειώσει από 1.5 εκατομμύριο που ήταν στις 960.000 ευρώ το 2015. Την περίοδο όπου δεν υπάρχει κάποιος ιδιώτης στην υπηρεσία και έτσι τα οχήματα καίνε περισσότερο. Ο έλεγχος, λοιπόν, γίνεται με σύστημα εισροής και εκροής των οχημάτων και με την πλήρη μηχανογράφησή τους.

Αναφορικά με τα 140 οχήματα που παρέλαβε η νέα διοίκηση του τροχαίου υλικού, κατάφεραν να επισκευάσουν τα 70. Τα υπόλοιπα, παραμένουν ως έχουν. Σύμφωνα με τον κ. Σταυρή, δεν συμφέρει οικονομικά να φτιαχτούν τα εναπομείναντα και έτσι έχει ξεκινήσει η διαδικασία απόσυρσής τους.

Όσον αφορά τις μηχανογραφικές αποθήκες, ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα τροχαίου υλικού, διαβεβαίωσε ότι γίνεται πλήρης έλεγχος στα ανταλλακτικά. Μάλιστα επρόκειτο να γίνει και μία σχετική μελέτη, ώστε να καταγραφούν τα αναγκαία υλικά για την νέα περίοδο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.