Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, διοργάνωσε την 1η καλοκαιρινή συνάντηση του στο Ξενοδοχείο Amathus στην Ιξιά την Τρίτη 21 Απριλίου στις 21 το βράδυ.

Στην κατάμεστη συνεδριακή αίθουσα οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον Κύριο Αγαπητό Ξάνθη, Προϊστάμενο Διεύθυνσης Τουρισμού Δωδεκανήσου να ενημερώνει σχετικά με τις νέες διατάξεις που αφορούν στην αδειόδοτηση των ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και στην απόκτηση του ειδικού σήματος λειτουργίας καθώς και τον Κύριο Νώντα Κατσαρό Αναπληρωτή Διευθυντή Δημόσιας Υγείας Δωδεκανήσου σχετικά με τις αδειοδοτήσεις των τμημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος εντός των ξενοδοχείων. Το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο για τα συγκεκριμένα θέματα ώστε το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε να προχωρήσει στην διοργάνωση Ημερίδας με προσκεκλημένους ομιλητές για την περαιτέρω κατάρτιση των μελών του σε θέματα ύψιστης σημασίας για τον κλάδο και ειδικά για την υγιεινή τροφίμων και ποτών.

Στην συνέχεια έγινε από τον Πρόεδρο Κο.Ματσίγκο σύντομη ενημέρωση σχετικά με την πορεία των κρατήσεων και το κλίμα που επικρατεί στις τουριστικές αγορές, εξέφρασε δε την ανησυχία του για την συνεχιζόμενη αβεβαιότητα που επικρατεί στην Ελλάδα η οποία θα έχει επιπτώσεις στον τουρισμό και στην εξέλιξη της σαιζόν, η οποία διαφαίνεται δύσκολη και απρόβλεπτη.

 

Με εκτίμηση,

 

Ο Πρόεδρος                                                                            Ο Γραμματέας

Γεώργιος Ματσίγκος                                                               Βαγγέλης Μουστακάκης

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.