Η ΝΟΔΕ, στις υποκριτικές ανακοινώσεις της, όψιμα θυμήθηκε ΦΠΑ και νησιωτικότητα  αλλά  καλό θα είναι να σκεφτεί πως ο απερχόμενος αρχηγός της Αντώνης Σαμαράς διέλυσε την Ελληνική οικονομία.

Καταρχήν η άποψη μας είναι δεδηλωμένη και έχει εκφρασθεί από τον πρόεδρο του κινήματος μας, κ. Πάνο Καμμένο, ότι δεν θα δεχθούμε καμιά αλλαγή του υφιστάμενου καθεστώτος του ΦΠΑ στο Αιγαίο, όπως διαβεβαιώνεται και από τον υπουργό Οικονομικών, Κ. Γιάνη Βαρουφάκη, ότι εξαιρείτε από τις διαπραγματεύσεις η οποιαδήποτε αλλαγή ΦΠΑ στο Αιγαίο.

Αξίζει βέβαια να σταθούμε σε ένα σημείο της επιστολής της ΝΟΔΕ προς εμάς, αναφορικά με το ΦΠΑ και ειδικότερα <<…μία αύξηση που θα επιφέρει  ένα ακόμα πλήγμα στον ήδη δύσκολο νησιωτικό μας χώρο.>>…ένα ακόμη πλήγμα !!!

Χαιρόμαστε στ΄ αλήθεια που  επιτέλους παραδέχεστε για πρώτη φορά πως έχετε επιφέρει αμέτρητα πλήγματα στους νησιώτες και στην οικονομία των νησιών μας.

               Εντέλει η συζήτηση για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ στα νησιά τέλειωσε στις 25 Ιανουαρίου  με την αποπομπή σας από την Διακυβέρνηση της Χώρας, βάζοντας ένα τέλος στις εθελόδουλες πολιτικές και  μνημονιακές σας υποχρεώσεις.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΟΔΟΥ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.