«Συντονισμένες ενέργειες των βουλευτών Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για το θέμα της παραχώρησης των παραλιών στους Δήμους»

Στο περιθώριο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα Πέμπτη 23.04.15, οι βουλευτές Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός, Δημήτρης Γάκης και Νεκτάριος Σαντορινιός, ενημέρωσαν τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Ν. Βούτση για τα προβλήματα που δημιουργεί η έκδοση της ΚΥΑ για την παραχώρηση των παραλιών στους δήμους.

Οι Δωδεκανήσιοι βουλευτές, επεσήμαναν στον υπουργό, ότι η απαγόρευση χρήσης τραπεζοκαθισμάτων στις παραθαλάσσιες και παρόχθιες περιοχές από επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος που δραστηριοποιούνται στις αντίστοιχες περιοχές, θα επιφέρει τεράστια προβλήματα στην λειτουργία αυτών των επιχειρήσεων.

Ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, έδειξε κατανόηση στο αίτημα των βουλευτών για άρση της απαγόρευσης και δεσμεύθηκε να δώσει λύση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.