Ο Αναπτυξιακός & Πολιτιστικός Σύλλογος Κρεμαστής ‘’Η Πρόοδος’’ γνωστοποιεί ότι θα οργανώσει και θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις και θα παράλληλα θα συμμετάσχει σε έτερες, ως κάτωθι.

  • Το Σάββατο 16 ΔΕΚ και ώρα 18:00 στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου που οργανώνει η Τοπική μας Κοινότητα και θα γίνει στην πλατειά του χωριού, με ομάδα παιδιών τα οποία θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς
  • Την Παρασκευή 22 ΔΕΚ και ώρα 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής, θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή που οργανώνει και ο Σύλλογός μας, όπου θα απαγγελθούν ποιήματα, θα ακουστούν χριστουγεννιάτικες μελωδίες από 100 και πλέον παιδιά και εν συνεχεία ‘Άγιος Βασίλης’ θα μοιράσει δώρα στα παιδιά του συλλόγου.

Στην εν λόγω εκδήλωση θα εκτεθούν και ζωγραφικές των παιδιών

  • Στις 31 ΔΕΚ στις 10:00, ομάδα ενηλίκων του συλλόγου μας, με παραδοσιακές φορεσιές και μουσικά όργανα θα περιδιαβεί γειτονιές του χωριού και θα ψάλει τα κάλαντα.
  • Την Κυριακή 21 ΙΑΝ 2018, στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας του συλλόγου μας με την συμμετοχή όλων τω τμημάτων μας και θα παρουσιαστεί δείγμα της δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο.

Στην εν λόγω εκδήλωση θα βραβευθούν οι διακριθέντες μαθητές – μέλη του συλλόγου μας,  κατά την προηγούμενη περίοδο.-

 

Ρόδος , 15 ΔΕΚ 2017

 

Για ΔΣ του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος

 

Νίκος ΜΠΑΤΗΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.