ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΝΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

Οι νέοι υποψήφιοι της Ν.Δ. στα Δωδεκάνησα!

Στέφανος Δράκος, Ελένη Μαυρόγαλου και Αντώνης Ασπράς, φέρονται να είναι τα τρία (3) νέα πρόσωπα της Δωδεκανήσου, τα οποία έχουν ήδη προκριθεί για να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Κατά τα όσα περιγράφονται στο Σαββατιάτικο φύλλο της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» (13 Ιανουαρίου 2018), εξήντα πέντε (65) νέα πρόσωπα έχουν προκριθεί ως υποψήφιοι σε όλη την Ελλάδα, αφού διακρίθηκαν στο Μητρώο Νέων Πολιτικών Στελεχών της Ν.Δ.

Στο δημοσίευμα, που φέρει σχεδιάγραμμα με τίτλο «Οι νέοι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρεται πως «πρόκειται για ανθρώπους της αγοράς και επιτυχημένους εκπροσώπους κάθε επαγγελματικού κλάδου», ενώ τονίζεται:

«Αντίστοιχα, στο ψηφοδέλτιο της Δωδεκανήσου εξετάζεται να ενταχθούν ο Αντώνης Ασπράς, σύμβουλος επιχειρήσεων με ειδίκευση στη στρατηγική και την αναδιοργάνωση εταιριών, κυρίως του χρηματοπιστωτικού τομέα, η 33χρονη δικηγόρος Ελένη Μαυρόγαλου και ο διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Στέφανος Δράκος».

Με αφορμή το δημοσίευμα ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος, προχώρησε σε ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ του στο facebook, στην οποία αναφέρει:

«Να σε επιλέγουν γι’ αυτό που είσαι και για όλα όσα έχεις επιτύχει, να σε διακρίνουν και να σε προκρίνουν γι’ αυτά, να σε θεωρούν τμήμα μιας αξιοκρατικής πολιτικής ανανέωσης που βασίζεται σε όλα όσα σχεδιάζονται για ένα δημιουργικό και ουσιαστικό αύριο, αυτό δεν αποτελεί απλά μία τιμή.

Προκαλεί ιερό καθήκον, να φανείς αντάξιος, συνεπής.

Ευχαριστώ και συνεχίζω.

Συνεχίζω, συνεχίζουμε με πράξεις και με τελικό κριτή τον πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη.

#sdrakos #nd #metonkyriako #emeis_milame_me_praxeis».

 

Δείτε την ανάρτηση εδώ

 

Δείτε κάτωθι το σχετικό δημοσίευμα:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.