Το 1ο Τουρνουά Rhodes Beach Tennis – H Hotels για το 2015 ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σαββατοκύριακο 25-26 Απριλίου στα γήπεδα Beach Volley στο Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίου Σουλά έδωσε την δυνατότητα στο ευρύ κοινό να γνωρίσει την παράκτια Αντισφαίριση (Beach Tennis) παίζοντας συνεχόμενους αγώνες σε διάφορες κατηγορίες (διπλά ανδρών, διπλά γυναικών, μικτά αλλά και Family).

Οι νικητές ανά κατηγορία είναι οι εξής:

FAMILY
1: Τσιγάρος Γιάννης – Τσιγάρος Θεολόγος
2: Παπαζαχαρίου Ζαχαρίας – Παπαζαχαρίου Γιώργος & Βασίλης
3: Διακολαμπριανός Στεφανής – Χατζηκυριαζής Λάμπρος
4: Κοκκίνης Θανάσης – Κοκκίνης Κωνσταντίνος

ΜΙΚΤΑ
1: Χατζημιχάλης Σταύρος – Χατζημιχάλη Εύη
2: Θωμάτος Μιχάλης – Βολονάκη Κατερίνα
3: Σαββάκης Νίκος – Σκουτέλη Φένια
4: Φαρμακίδης Γιώργος – Λαού Ελένη

ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1: Σκουτέλη Φένια – Καμπούρη Γράμμη
2: Εθυμίου Κατερίνα – Χατζημιχάλη Έυη
3: Καλαφάτη Μαρία – Κοκονά Δανάη
4: Μπίλλη Χριστίνα – Παπαδοπούλου Βικτώρια

ΑΝΔΡΩΝ
1: Τέλογλου Γιάννης – Φαρμακίδης Βαγγέλης
2: Κουντούρης Αντώνης – Χατζημιχάλης Στάυρος
3: Θωμάτος Μιχάλης – Λαμπρόπουλος Δημήτρης
4: Γεωργίου Χρήστος – Μαυρομούστακος Βασίλης

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίου Σουλά ευχαριστεί τον όμιλο Χατζηλαζάρου Η-Hotels (Μέγα Χορηγό), την εταιρεία ΒΑΠ Π. ΚΟΥΓΙΟΣ καθώς και την Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης για την παραχώρηση των γηπέδων και ανανεώνει το ραντεβού του για το 2ο  Τουρνουά Rhodes Beach Tennis 2015 το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαΐου.

Περισσότερες φωτογραφίες του 1ου τουρνουά μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/rhodesbeachtennis

1stRhodesBeachTennis - 01 1stRhodesBeachTennis - 02 1stRhodesBeachTennis - 03 1stRhodesBeachTennis - 04 1stRhodesBeachTennis - 05 1stRhodesBeachTennis - 06 1stRhodesBeachTennis - Andron 1stRhodesBeachTennis - Family 1stRhodesBeachTennis - Gynaikes 1stRhodesBeachTennis - Mikto 1stRhodesBeachTennis - Winners

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.