Οι ταξιτζήδες … αποβιβάστηκαν στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου – Έντονες αντιδράσεις για τις στάσεις του ανοιχτού λεωφορείου

Την αλλαγή της θέσεως στάσης του ανοιχτού λεωφορείου στο τουριστικό λιμάνι της Ρόδου, αποφάσισε η Δημοτική Κοινότητα Ρόδου, ομόφωνα, παρά τις αντιδράσεις των οδηγών ταξί της Ρόδου.

Με τον επίτιμο πρόεδρο Θανάση Χατζηγεωργίου, να ζητά να αναγραφεί στην απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου ότι η οποιαδήποτε απόφαση θα είναι προσωρινή, μέχρι την έκδοση νεώτερης ΚΥΑ, επισημάνθηκε ότι το θέμα αυτό ταλανίζει εδώ και πέντε χρόνια, καθώς και ότι τα σημεία τα οποία πραγματοποιεί στάση το ανοιχτό λεωφορείο είναι επικίνδυνα. Παρά βέβαια την κοινή ομολογία, η απόφαση που εκδόθηκε ουσιαστικά δεν άλλαξε τα όσα ισχύουν μέχρι σήμερα.

Ο σημερινός πρόεδρος των οδηγών ταξί, αλλά και ο τέως πρόεδρος κ.κ. Μαστόρου και Καστανίδης, εξήγησαν ότι, παρότι οι ίδιοι αποδέχθηκαν την αλλαγή της θέσεως στάθμευσης – στάσης των ταξί στον τουριστικό λιμάνι, κάνοντας «χάρη» στον δήμαρχο Φ. Χατζηδιάκο, εκείνος τους προκαλεί οικονομική ζημιά έως και 80%, με το σημείο στάσης του ανοιχτού λεωφορείου.

Οι ίδιοι πάντως, ξεκαθάρισαν ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση κατά της λειτουργίας και δραστηριοποίησης των ανοιχτών λεωφορείων, αλλά εξήγησαν ότι θα πρέπει να τηρηθεί η νομιμότητα.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου Μ. Παγκάς, εξήγησε από τη δική του πλευρά ότι, το σημείο που πραγματοποιούσε στάση το ανοιχτό λεωφορείο στο λιμάνι της Ρόδου, δεν είναι ασφαλές, αλλά επικίνδυνο και πρέπει να αλλάξει. Η απόφαση αυτή, όπως είπε, λαμβάνεται προκειμένου να αποφευχθεί η εκδήλωση τροχαίου ατυχήματος.

SAM_6727 SAM_6726 SAM_6725 SAM_6724 SAM_6723 SAM_6722 SAM_6720 SAM_6719 SAM_6718

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.