Οι φοιτητές έδωσαν αίμα και το γιόρτασαν – Επιτυχημένη η προσπάθεια!

Επιτυχημένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πρώτη επίσημη προσπάθεια φοιτητών της Ρόδου, να προσφέρουν αίμα, αλλά και να το γιορτάσουν! Πρόκειται για μία αξιέπαινη πρωτοβουλία, την οποία είχαν αναλάβει η ομάδα φοιτητών, γνωστή ως …Εντατική, φοιτητές, καθώς και «συγγενικοί» φορείς.

Το Σάββατο 30 Μαΐου 2015, από τις 10 το πρωί έως και τη 1 το μεσημέρι, διοργανώθηκε εθελοντική  αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο «Ανδρέας Παπανδρέου», με την προσέλευση περί των 50 εθελοντών, από τους οποίους κατάφεραν να δώσουν αίμα σχεδόν 25, αφού έλαβαν τη σχετική ιατρική έγκριση.

Η εθελοντική αιμοδοσία διοργανώθηκε από τις 10 το πρωί έως και τη 1 το μεσημέρι, από την ομάδα φοιτητών στην Εντατική, την Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Φοιτητών και μεμονωμένους φοιτητές, με τη στήριξη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ.

Οι φιάλες αίματος που συγκεντρώθηκαν, θα διατεθούν στο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Αφραίμ».

Την επόμενη μέρα της αιμοδοσίας, δηλαδή σήμερα, από τις 12.30 το μεσημέρι έως και τις 6 το απόγευμα, στο «areablue», διοργανώθηκε ένα ξεχωριστό event, με τίτλο «στην εντατική, από την Κομοτηνή η αυθεντική». Special Guest της εκδήλωσης ήταν οι Kalidon & Didi, ενώ υπήρξε και δωρεάν μεταφορά από την παραλία της Ψαροπούλας στην Ιαλυσό και επιστροφή.

Στο πάρτι μερικοί εκ των φοιτητών ήταν ντυμένοι με ιατρικά ρούχα.

Χορηγός Επικοινωνίας: BlackMonday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.