Σε μια σεμνή εκδήλωση στη Λέσχη του Γ.Σ. Διαγόρας, το απόγευμα του Σαββάτου 02-05-2015, ολοκληρώθηκε το τελετουργικό μέρος του Διεθνούς Τουρνουά βόλεϊ του Συλλόγου, στο πλαίσιο των εορτασμού των 110 χρόνων του Γηραιού!

Το αγνωστικό κομμάτι πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαρτίου, μεταξύ δύο ομάδων του Γ.Σ. Διαγόρας, μιας νεανίδων-κορασίδων και μιας βετεράνων και αντίστοιχων ομάδων από τα Μούγκλα Τουρκίας.

Το Διεθνές τουρνουά είχε αναβληθεί τον Φεβρουάριο λόγω κακοκαιρίας και ακτοπλοϊκές ανωμαλίες στις συγκοινωνίες, που δεν βοήθησαν τους Τούρκους να ταξιδέψουν στη Ρόδο, μέσω Μπόντρουμ και Κω.

Η δεύτερη απόπειρα έγινε τον Μάρτιο, πάλι μέσω κακών καιρικών συνθηκών, όμως αυτή τη φορά η ζημιά ήταν λιγότερη. Η άφιξη των αποστολών από την γείτονα χώρα στη Ρόδο έγινε από τον ίδιο προορισμό, αυτή τη φορά με καθυστέρηση. Αποτέλεσμα ήταν να παίξουν την ίδια ημέρα τα παιχνίδια τους και το ίδιο βράδυ να γίνει η δεξίωση από πλευράς Γ.Σ. Διαγόρας.

Εκεί οι γηπεδούχοι μοίρασαν δώρα, αναμνηστικά μπλουζάκια και μετάλλια, όπως και αναμνηστικές πλακέτες στους φιλοξενούμενους. Οι Τούρκοι περιορίστηκαν σε αναμνηστικές πλακέτες, που δόθηκαν από τον επικεφαλής κ. ΑλααττίνΒαρόλ στην οικοδέσποινα έφορο βόλεϊ του Γ.Σ. Διαγόρα κα. Τασία Καρπαθάκη και στον βετεράνο δημοσιογράφο κ. Νικήτα Πουζουκάκη, που βοήθησε τα μέγιστα να πραγματοποιηθεί η συνάντηση φιλίας και συνεργασίας των δυο πλευρών. Την επομένη, η αναχώρηση προς τα Μούγκλα έγινε μέσω Καστελλορίζου!

Το Σάββατο ήταν η σειρά των Τούρκων, που εκπροσωπήθηκαν από τον κ. Οσμάν Οσμαντζίκ. Έδωσαν στη Λέσχη  τα δώρα τους στους αθλητές, φανελάκια και μετάλλια, όπως και αναμνηστικές πλακέτες, στον Σύνδεσμο Διαιτητών Βόλεϊ Δωδεκανήσου, τον κ. Οσμαντζίκ που είναι μόνιμος κάτοικος στη Ρόδο και στον δημοσιογράφο κ. Γιώργο Αθανασίου, που συμμετείχε στο όλο οργανωτικό κομμάτι του Διεθνούς Τουρνουά.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την, δια μέσου κ. Οσμαντζίκ, πρόσκληση ομάδων βόλεϊ του Γ.Σ. Διαγόρα από πλευράς Τούρκων, να συμμετάσχουν σε Διεθνές τουρνουά στην γείτονα χώρα σε ανοικτή ημερομηνία.

Την εκδήλωση του Σαββάτου συμμετείχαν και γονείς των αθλητριών, που αμέσως μετά είχαν συγκέντρωση-συζήτηση με την κα. Καρπαθάκη.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΟΥ Γ. Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.