Ολοκληρώθηκε το τουρνουά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με παιδιά της Ρόδου

            Π.Α.Ε ΠΑΟΚ                

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΔΟΥ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά που διοργάνωσε η Π.Α.Ε ΠΑΟΚ στις προπονητικές της εγκαταστάσεις στην Νέα Μεσήμβρια Θεσσαλονίκης. Στο τουρνουά συμμετείχαν όλα τα προπονητικά κέντρα της Π.Α.Ε ανά την Ελλάδα με 500 και πλέον επιλεγμένα παιδιά.

Το δικό μας προπονητικό συμμετείχε και στις δύο ηλικιακές κατηγορίες με παιδιά γεννηθέντα το (2002-2003) και (2004-2005)  δίνοντας από 7 παιχνίδια σε κάθε ηλικία. Σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο τα παιδιά μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι στην Ρόδο υπάρχει πολύ ταλέντο. Αποκόμισαν πολλές εμπειρίες, πολλές παραστάσεις που θα μείνουν στην μνήμη τους για πάντα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους γονείς και στους προπονητές τους για το ήθος και τις αξίες που τους διδάσκουν αλλά και για την ουσιαστική βοήθεια τους στο εγχείρημα αυτό που για πρώτη φορά παίρνει σάρκα και οστά στο νησί μας.

Είναι άξιον αναφοράς να πούμε ότι δεχθήκαμε πολλά μπράβο από τους προπονητές της Π.Α.Ε ΠΑΟΚ όχι μόνο για την αγωνιστική μας παρουσία αλλά και για την γενικότερη παρουσία και συμπεριφορά των παιδιών μας.

Η προσπάθεια που ξεκίνησε θα έχει συνέχεια με ένα και μοναδικό σκοπό την ανάδειξη καλύτερων ανθρώπων και καλύτερων ποδοσφαιριστών.

           Ο υπεύθυνος του Προπονητικού κέντρου Ρόδου της Π.Α.Ε ΠΑΟΚ

                                              Μικρόπουλος Ιωάννης

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.