Ολοκληρώθηκε το 2ο Camp ποδοσφαίρου του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015.
Οι μικροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να περάσουν δημιουργικά 2 εβδομάδες κάνοντας διάφορες δραστηριότητες σχετικά με το ποδόσφαιρο αλλά και να γνωρίσουν νέους φίλους.
Στις 15 αυτές ημέρες, τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν το άθλημα που τόσο αγαπάνε μέσα από εικόνες, βίντεο, διάφορα τεστ γνώσεων, αλλά και να παρακολουθήσουν σε καθημερινή βάση τον εαυτό τους την ώρα της προπόνησης, (βλέποντας την προπόνηση της προηγούμενης ημέρας σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα), όπως επίσης και να γνωρίσουν το ποδόσφαιρο σάλας. Οι τερματοφύλακες, μπόρεσαν να προπονηθούν ατομικά με προπονητή τερματοφυλάκων, να γυμναστούν, να κάνουν μετρήσεις των φυσικών τους ικανοτήτων, να ενημερωθούν από ειδική διατροφολόγο-διαιτολόγο, να προπονηθούν και να βελτιώσουν τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και τέλος να διασκεδάσουν και φυσικά, όπως όλα τα παιδιά, να παίξουν.
Την τελευταία μέρα, οι μικροί αθλητές έπαιξαν μπροστά στους γονείς τους, έλαβαν μέρος σε διαγωνιστικά παιχνίδια ανά ομάδες, καθώς και σε διαγωνισμό πέναλτι με όλα τα παιδιά να επιβραβεύονται για την προσπάθεια τους λαμβάνοντας μετάλλια, αναμνηστικά μπλουζάκια αλλά και προσωπική καρτέλα αξιολόγησης με συμβουλές και μετρήσεις των προπονητών όπως και φωτογραφίες από την διάρκεια του Camp.
Οι προπονητές και ειδικοί συνεργάτες του Camp (Τριχιάς Γιώργος, Μανώλης Ελένης και Σουζάνα Ιωακειμίδου) καθώς και η διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» θα ήθελαν να συγχαρούν όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν αυτές τις 2 βδομάδες αλλά και τους γονείς που επέλεξαν και στήριξαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αυτή την πρωτοβουλία, κλείνοντας τις συμμετοχές από τις πρώτες κιόλας ημέρες της ανακοίνωσης (30 θέσεις μόνο) καθώς επίσης και την εταιρία ΒΑΠ Κουγιός, η οποία δρόσιζε καθημερινά τους μικρούς αθλητές.
Το «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» (λόγω των περιορισμένων θέσεων) ανακοινώνει ότι θα διοργανωθεί νέο Ποδοσφαιρικό camp από τις 3/8-14/8 για όσους δεν πρόλαβαν να συμμετάσχουν σε αυτό.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.