ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΝΟΤΙΑΣ  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Ρόδος 03 Απριλίου  2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο ίδιο έργο θεατές!!!!

Για άλλη μία φορά ένας αδιάφορος βαθμολογικά αγώνας γ’ εθνικής (Ρόδος – Ιαλυσός) στον οποίο παραβρέθηκαν περίπου 600 θεατές, εξέθεσε την τοπική Αστυνομία, με αποτέλεσμα να γρονθοκοπηθεί ένας εργαζόμενος αστυνομικός, όταν η Αστυνομική δύναμη που διατέθηκε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν παραπάνω από την απαιτούμενη.

Εμείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν τα λάθη οφείλονται στον σχεδιασμό ή στην υλοποίηση των μέτρων, αυτό που μπορούμε όμως  να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι δεν είναι δυνατόν να τοποθετούνται οι φίλαθλοι των αντιπάλων ομάδων στην ίδια κερκίδα, την στιγμή που το υπόλοιπό γήπεδο είναι άδειο.

Όλα τα παραπάνω μας δημιουργούν εύλογα ερωτήματα τα οποία σας παραθέτουμε:

α) ποιός ανέλαβε την ευθύνη για την μετακίνηση των φιλάθλων;

β) είχε προηγηθεί σύσκεψη για των καθορισμό του χώρου που θα καταλάμβαναν οι

   φίλαθλοι των δύο ομάδων;

γ) πειθάρχησαν οι ομάδες στις υποδείξεις της Αστυνομίας και αν όχι τι ενέργειες έχουν γίνει για την τιμωρία των υπαιτίων;

δ) το στάδιο ενδείκνυται για την ασφαλή διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου εθνικών κατηγοριών;

Όποιες και αν είναι οι απαντήσεις στα ανωτέρω ερωτήματα εμείς θα τις αναζητήσουμε ακόμα και αν γίνει προσπάθεια να περάσουν στα ψιλά γράμματα τα όσα συνέβησαν χθες στο δημοτικό στάδιο Ρόδου. Είναι καιρός ο κάθε ένας να αναλάβει τις ευθύνες του, σε όποια πλευρά και αν βρίσκεται με δεδομένο ότι, όταν σε ένα αδιάφορο παιχνίδι δημιουργούνται έκτροπα, αντιλαμβανόμαστε όλοι μας σε ένα ντέρμπι τι μπορεί να συμβεί!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος                                          Ο   Γεν. Γραμματέας

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ                                ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ Γεώργιος

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.