Την ομαλή πορεία και την πρόοδο του έργου κατασκευής του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ στην Κατταβιά, διεπίστωσε ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Γιώργος Πόκκιας, στην αυτοψία που διενήργησε σήμερα στο εργοτάξιο, στο πλαίσιο περιοδείας του στην περιοχή της Νότιας Ρόδου.

Στη συνάντηση που είχε νωρίς το πρωί με τον υπεύθυνο του εργοταξίου Γρηγόρη Χαραλαμπόπουλο και τους εκπροσώπους της τεχνικής εταιρείας ΤΕΡΝΑ ΑΕ, που έχει αναλάβει την κατασκευή του έργου, συζήτησαν την πορεία του έργου κατασκευής και  το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του.

Με το μεγαλύτερο μέρος του κεντρικού κτιρίου να έχει κατασκευασθεί και τις χωματουργικές εργασίες των υπολοίπων εγκαταστάσεων σε εξέλιξη, ο κ. Πόκκιας, εκφράζοντας την ικανοποίηση του, υπογράμμίζει:

«Το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης των εργασιών τηρείται και βάσει αυτού οι υπεύθυνοι της εταιρείας πιστεύουν ότι το έργο θα ολοκληρωθεί στο τέλος του καλοκαιριού του 2016».

Αξίζει να σημειωθεί ότι  στο έργο κατασκευής του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ απασχολούνται πάνω από 100 εργαζόμενοι, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι κάτοικοι της περιοχής και ο αριθμός αυτός βαίνει αυξανόμενος, ανάλογα με την πορεία, την πρόοδο και τις ανάγκες του έργου.

Στη συνέχεια, ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης επισκέφθηκε το Πρασονήσι και συζήτησε με τους επιχειρηματίες της περιοχής που δραστηριοποιούνται κυρίως στον τουρισμό, για τα θέματα που σχετίζονται με την τουριστική περίοδο και τις παρεμβάσεις που πρέπει να υλοποιηθούν.

Τέλος, ο κ. Πόκκιας συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Γενναδίου και συντονιστή της περιοχής της Νότιας Ρόδου Γιώργο Μανωλάκη, προκειμένου να διευθετηθούν ζητήματα καθημερινότητας όλης της δημοτικής ενότητας της Νότιας Ρόδου, ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Δηλώσεις του αντιδημάρχου Γιώργου Πόκκια για το νέο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Νότια Ρόδο, μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση:

http://youtu.be/9Ngwf9x04ag

Pokkias- Gennadi Pokkias-ergotaxio DEH Pokkias-1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.