Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στο τουρνουά 3 on 3 του Κολοσσού

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος δήλωσε «παρών» στο πρόσφατο τουρνουά 3 on 3, που διοργάνωσε ο Α.Ο. Κολοσσός. Τέσσερις αθλητές της ομάδας (Βαλάντης Παππάς, Σάββας Χαρτερός, Ντιμιτάρ Βασίλεβ και Ανδρέας Λουκάς) βρέθηκαν μαζί με τον προπονητή Αντώνη Μαρκάκη, το συνεργάτη του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου και μέλη της διοίκησης, στο τουρνουά των «θαλασσί» και έπαιξαν στο 3 on 3, κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων των παιδιών που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις.

Η ομάδα μας δέχθηκε πρόθυμα να πάρει μέρος στη διοργάνωση και μάλιστα παρέδωσε μία αναμνηστική πλακέτα με το σήμα του Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Την απονομή στον πρόεδρο του Α.Ο. Κολοσσός Γιώργο Τσέλιο έκανε ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας Τάκης Καλούδης. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ευχαριστεί θερμά τον Α.Ο. Κολοσσός για την πρόσκληση του και εύχεται να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια για την ανάδειξη ταλέντων και παιδιών που θα παίξουν μπάσκετ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.