Δυναμικό «παρών» θα δώσει ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στο τουρνουά 3Χ3 που διοργανώνει για πρώτη φορά στο μπάσκετ με αμαξίδιο ο Δήμος Αθηναίων. Η ομάδα μας  παρούσα σε όλες τις σπουδαίες εκδηλώσεις θα βρίσκεται κανονικά στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Ρουφ αλλά και στην πλατεία Συντάγματος.

ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣΣυγκεκριμένα από 4 έως 6 Ιουνίου στην Αθήνα θα βρίσκονται ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου, ο Βαλάντης Παππάς, ο Ατνάν Χαμαντί, ο Μανώλης Στυλιανακάκης και ο Ντιμιτάρ Βασίλεβ, οι οποίοι θα αγωνιστούν στο τουρνουά που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για μια εκδήλωση, η οποία γίνεται υπό την αιγίδα της FIBA, ανήκει στο επίσημο καλεντάρι και το μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο έχει τη δική του ξεχωριστή θέση. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος δεν θα μπορούσε να απουσιάζει…

Ο Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Η οικογένεια του Γ.Σ. Δωδεκάνησος ευχαριστεί θερμά τον επιχειρηματία κ. Μιχάλη Ταχλιαμπούρη για το δείπνο που παρέθεσε στην ομάδα μας στο «Εστιατόριο 57»! Το παρών έδωσε αντιπροσωπεία της διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο και περιφερειακό σύμβουλο κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου και τον γενικό αρχηγό κ. Τάκη Καλούδη. Οι αθλητές της ομάδας μας και το προπονητικό επιτελείο πέρασαν ένα ξεχωριστό βράδυ και ευχαριστούν θερμά τον κ. Ταχλιαμπούρη για το δείπνο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.