Θέμα: «Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Καρπάθου σε μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρπάθου!»

 

Μικροί δημοσιογράφοι έγιναν για λίγο οι μαθητές της  Γ΄ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πηγαδίων Καρπάθου και  με ένα θέμα το οποίο συνήθως ευαισθητοποιεί τα παιδιά, την «Ανακύκλωση», έθεσαν ερωτήσεις στον Δήμαρχο Καρπάθου κ. Ηλία Λάμπρο  κατά την επίσκεψή τους στο Δημαρχείο  στις 27/04.

Οι  έξυπνες  και εύστοχες ερωτήσεις  τους απέδειξαν το υψηλό  μαθησιακό επίπεδο  των παιδιών  αλλά και τον  σοβαρό προβληματισμό  τους  επί του θέματος, στις  οποίες ο Δήμαρχος απάντησε πρόθυμα, με απλό και κατανοητό τρόπο.

Στο τέλος της συνέντευξης, ζήτησαν Από την Δημοτική Αρχή να ικανοποιήσει δυο αιτήματά τους : Να τοποθετηθούν κάδοι ανακύκλωσης χαρτιού στο σχολείο και να βοηθήσει τους μαθητές στην προσπάθειά τους να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο σχετικά με το περιβάλλον.

 

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

 

Μετά την επίσκεψη στο Δημαρχείο,  οι μαθητές συνοδευόμενοι από τις εκπαιδευτικούς Ρηγοπούλα Χατζηκωστή και Νίνα Μπουρτσουκλή,  έβαλαν τα  καπέλα τους, φόρεσαν τα γάντια τους, πήραν σακούλες σκουπιδιών και κατευθύνθηκαν στην παραλία του «Ξενώνα», μάζεψαν σκουπίδια και καθάρισαν την παραλία.

dimotiko1 dimotiko2 dimotiko3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.