ΜΙΧΑΗΛΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣΝέοι και πολλά υποσχόμενοι επιστήμονες, όπως ο Γιώργος Μιχαήλου, ο προπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής στο ΤΕΙ Θεσσαλίας, που κατάγεται από την Κάλυμνο, τιμούν τον τόπο καταγωγής τους, τους συντοπίτες τους, αλλά και το σύνολο των νησιωτών της Δωδεκανήσου.

Με αφορμή τη διάκριση του Γιώργου Μιχαήλου, ο οποίος κέρδισε το δεύτερο βραβείο σε διαγωνισμό που διοργανώθηκε από την Microsoft Hellas, θα ήθελα να εκφράσω δημοσίως τα συγχαρητήρια μου στον ίδιο και στην οικογένειά του, προσθέτοντας πως η Ελλάδα, θα πρέπει να φροντίζει, να αναδεικνύει και να στηρίζει τέτοιους ανθρώπους, που προάγουν την επιστήμη και τιμούν τον τόπο μας. Όταν δε, νέοι άνθρωποι, όπως ο Γιώργος Μιχαήλου, νοιάζονται και για τις επόμενες γενιές, μιας και οι προτάσεις τους, τα επιστημονικά τους σχέδια, αφορούν και στην ασφάλεια των παιδιών, θα πρέπει να τους αποδίδεται αριστείο ευαισθησίας, πρόληψης και προσφοράς.

Πρώτιστα ως ενασχολούμενος με την επιστήμη, εκφράζω τα συγχαρητήρια μου στον Γιώργο Μιχαήλου από την ακριτική Κάλυμνο της Δωδεκανήσου και του εύχομαι εις ανώτερα.

Δρ Στέφανος Δράκος

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.