«Σας ευχαριστούμε που σώζεται ζωές!»

Μήνυμα του Δημήτρη Γάκη στους εθελοντές αιμοδότες

 Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, τιμώντας την «Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή» που γιορτάζεται στις 14 Ιουνίου, ευχαρίστησε τους εθελοντές αιμοδότες για τις ζωές που σώζουν και την ανεκτίμητη προσφορά τους.

Ο Δημήτρης Γάκης, εθελοντής αιμοδότης και ο ίδιος, υπογράμμισε στο μήνυμα του: «Η ιατρική και ο αλτρουϊσμός είναι έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες με το Αιγαίο. Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια κορυφαία πράξη αλτρουϊσμού, ανθρωπιστικής ευαισθησίας και κοινωνικής προσφοράς. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους εθελοντές αιμοδότες – τους σημαντικότερους «κρίκους» του εθελοντισμού, τους έμπρακτους εκφραστές της κοινωνικής αλληλεγγύης. Σήμερα, στη Δωδεκάνησο της προσφοράς και της αλληλεγγύης, εδώ που η ιατρική επιστήμη συναντά τον ανθρωπισμό, είμαστε όλοι μαζί για να στηρίξουμε την εθελοντική αιμοδοσία. Για να ενώσουμε τις φωνές μας, με τις φωνές όλου του πλανήτη στο πανανθρώπινο κάλεσμα: Δώστε ελεύθερα αίμα, δωρίστε ζωή!».

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.