Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ έκανε έκπληξη στον Timothy, το παιδί που παίζει μπάσκετ με καρότσι και ήρθε στη Ρόδο

O ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS ετοίμασε μια μεγάλη έκπληξη στο νεαρό Timothy Atherton που κάνει τις διακοπές του στη Ρόδο με την οικογένειά του.

O Timothy είναι ένα “ευλογημένο” παιδί όπως μας είπε η μητέρα του, αφού είναι μια θετική παρουσία, γεμάτος ενέργεια με ένα μόνιμο χαμόγελο. Στο πανεπιστήμιο στην Αγγλία, είναι αυτός στον οποίο καταφεύγουν για να πάρουν αισιοδοξία και να αλλάξουν διάθεση οι φίλοι του, αναγνωρίζοντας τη μετάδοση έμπνευσης και δύναμης που επιτυγχάνει. Ήλθε για δεύτερη φορά στη Ρόδο που αγαπάει, μένει στο χορηγό της ομάδας μας το ξεν/χειο Plaza Best Western Hotel.

Γνωρίζει και αγαπά τον ΚΟΛΟΣΣΟ H HOTELS, τον παρακολουθεί και είχε την μεγάλη επιθυμία να γνωρίσει από κοντά την ομάδα μας και να πάρει ένα ενθύμιο.

Με πρωτοβουλία του κου Γρηγόρη Μαντικού και τη συνεργασία του διευθυντή του ξεν/χείου κου Λουκά Γεωργά καθώς και του κου Ανέστη, οργανώσαμε μια ευχάριστη έκπληξη στον Timothy. Τον συνάντησαν οι: Χριστόφορος Στεφανίδης και Tom Liden και του παρέδωσαν εκ μέρους όλης της ομάδας τη φανέλλα του ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS και μια φωτογραφία υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες. Ο Timothy παίζει μπάσκετ με καρότσι, μας είπε ποιες είναι οι αγαπημένες του ομάδες, τι παρακολουθεί στο ΝΒΑ, εντυπωσιάστηκε δε όταν του είπαμε ότι η Ροδίτικη ομάδα με καρότσι είναι η πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Η χαρά του Timothy αποτυπώνεται στις φωτογραφίες, ανάλογη όμως είναι και η χαρά του ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS που πήρε από την ενέργεια του καλού φίλου μας με τις ειδικές ικανότητες και κέρδισε τη φιλία και την αγάπη του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.