«Επίσκεψη του Περιφερειακού Φυτωρίου

σε Δ.Δ. Αφάντου και Αρχαγγέλου»

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου κ. Μιχάλης Μπαριανάκης μαζί με την αρμόδια Αντιδήμαρχο  και υπηρεσιακούς παράγοντες της Δ/νσης Περιβάλλοντος του Δήμου Ρόδου   κ. Λίτσα  Κρεμαστινού – Ροδίτη στα Δ.Δ. Αφάντου και Αρχαγγέλου.

Η επίσκεψη αφορούσε θέματα  πρασίνου και καλλωπισμού των συγκεκριμένων Δ. Διαμερισμάτων στα πλαίσια της συνεργασίας του Περιφερειακού Φυτωρίου με τον Δήμο Ρόδου.

Στο Δ.Δ. διαμέρισμα Αφάντου συνεργασία είχαν με τον Τοπικό Πρόεδρο κ. Μανώλη Λόγγο και στο Δ.Δ. Αρχαγγέλου με τον αντίστοιχο κ. Αργύρη Αργυρό.

Και οι δύο Πρόεδροι παράθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε θέματα πρασίνου και την ανάγκη συνεχούς καλλωπισμού των Διαμερισμάτων τους αφού και τα δύο είναι τουριστικές περιοχές.

Το Περιφερειακό Φυτώριο θα προσφέρει 500 Δενδρύλλια  στο Δ.Δ. Αφάντου  και 1000  δενδρύλλια αντίστοιχα στο Δ.Δ. Αρχαγγέλου τον προσεχή Σεπτέμβριο για τις φυτευτικές τους ανάγκες τόσο για το Αστικό όσο και για το Περιαστικό  Πράσινο.

Στο τέλος ο Πρόεδρος του Φυτωρίου δεσμεύτηκε ότι το Φυτώριο θα είναι στην διάθεση τους.

Τέλος επισκέφτηκαν το Δ.Δ. Ψίνθου όπου οι Υπηρεσιακοί παράγοντες προέβησαν σε αυτοψία σε ασθενή φυτά όπου  δόθηκαν οδηγίες για την ίαση τους.

 

Ο

Πρόεδρος

Μιχαήλ    Μπαριανάκης

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.