Στον Νίκο Κούτρα το Capsis Ρόδου

Εναντι τιμήματος που προσεγγίζει τα 25 εκατ. ευρώ σε όρους παρούσας αξίας μεταβιβάζεται, τελικά, το ξενοδοχείο Capsis στον επιχειρηματία Νίκο Κούτρα. Τη διαδικασία ολοκλήρωσε η Eurobank, η οποία αναμένεται να κάνει και τις τελικές ανακοινώσεις εντός των ημερών, δίνοντας τέλος στο πολύχρονο σίριαλ της μεταβίβασης του εμβληματικού ξενοδοχείου στη Ρόδο.

Ο νέος επενδυτής που θα αναλάβει τη διαχείριση επί 20 περίπου χρόνια κατέθεσε όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις και αξιολογήθηκε από την Eurobank ως «υγιής επιχειρηματίας». Σημειώνεται ότι το Capsis χτίστηκε στη δεκαετία του 1970 και παραμένει κλειστό εδώ και πέντε χρόνια. Βρίσκεται στην Ιαλυσό, στην παραλία της Ιξιάς, πέντε χιλιόμετρα από την πόλη της Ρόδου και έχει συνολική επιφάνεια 48.500 τ.μ., σε οικόπεδο 35.800 τ.μ. Αποτελείται από πέντε κτίρια, με δυναμική περίπου 1.820 κλινών, ενώ διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους συνεδριακούς χώρους στην Ευρώπη.

Διαβάστε το θέμα εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.