Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας από τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος και τα πανηγύρια δεν έχουν κοπάσει ακόμη από την τεράστια επιτυχία της ομάδας μας, η οποία συνεχίζει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση ως προς την οργάνωση σε όλο το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος συνεχίζει να προσφέρει πλούσιο έργο τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων, αφού εκτός από τις επιτυχίες των τελευταίων ετών, το κέρδος είναι τα νέα παιδιά που βγαίνουν από το σπίτι τους και συμμετέχουν στις υποχρεώσεις του συλλόγου.

Στις τάξεις του συλλόγου, ο πρόεδρος και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου, οι συνεργάτες του, οι προπονητές και οι αθλητές είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία της ομάδας, η οποία εντός και εκτός ελληνικών συνόρων έχει κερδίσει με την οργάνωση της, πολλούς φίλους σε όλη την Ελλάδα. Θα πρέπει φυσικά να σημειωθεί ότι στην προσπάθεια της ομάδας μας, αρωγοί είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ροδίων και το Επιμελητήριο, οι οποίοι είναι ευαισθητοποιημένοι πάνω στο αρχικό πλάνο του συλλόγου και βοηθούν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Ο στόχος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος είναι κάθε μέρα να γίνεται και καλύτερος σε όλους τους τομείς. Η διοίκηση θέλοντας να φέρει κι άλλα άτομα δίπλα στην ομάδα σκοπεύει να προβεί σε αλλαγή του καταστατικού, ενώ ζητάει και τη βοήθεια των απλών φιλάθλων, έτσι ώστε να στηρίξουν τη σπουδαία αυτή προσπάθεια.

Η ψυχή και το πάθος των αθλητών μας και οι προσπάθειες για την καλύτερη δυνατή οργάνωση από τη διοίκηση, στέλνουν μηνύματα σε όλους τους γονείς να φέρουν τα παιδιά που έχουν κινητικά προβλήματα στις τάξεις της ομάδας, που πάνω απ’ όλα είναι μία παρέα και μία οικογένεια.

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος αποτελεί τη μεγάλη δύναμη στο ελληνικό μπάσκετ με καρότσι και έχει στόχο να παραμείνει στην κορυφή, προσφέροντας πλούσιο κοινωνικό έργο και εκτός παρκέ. Η ομάδα μας υπόσχεται ότι αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια σε όλα τα επίπεδα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.