Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Κω, από τον Γάλλο γιατρό Patrick Bui, γνωστός για το κοινωνικό του έργο, υποψήφιος για Νόμπελ.
Τον γιατρό υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Μυλωνάς στην αίθουσα συνεδριάσεων. Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι βρέθηκαν στην αίθουσα, μεταξύ αυτών η Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού Μέρω Κεσεσίογλου, ο Κυβερνήτης των Lions Θ.117Α L.Μηνάς Χατζηδάκης, ο Πρόεδρος του Πολλαπλού Θ.117 L.Αιμίλιος Χρυσόπουλος, η πρόεδρος των Lions Δωδεκανήσου Σμάρω Παρισσίδη, η Πρόεδρος των Lions Ηλιούσα Ρόδου, η περιφερειακή σύμβουλος Ευρυδίκη Νάκη και η αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Ειρήνη Χατζηχριστοφή. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Νίκος Μυλωνάς καλωσόρισε όλους τους προσκεκλημένους και τον γιατρό Patrick Bui για την τιμή να βρίσκεται στο νησί της Κω για την ορκωμοσία του στο Ασκληπιείο.
Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο κυβερνήτης Μ. Χατζηδάκης, εν συνεχεία η Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού Μέρω Κεσεσίογλου και ο υπ. για Νόμπελ Patrick Bui όπως θα δείτε και στα βίντεο που ακολουθούν. Μετά το τέλος της εθιμοτυπικής συνάντησης, όλοι οι προσκεκλημένοι μετέβησαν τον Ασκληπιείο, προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελετή του Ιπποκρατικού όρκου και την ορκωμοσία του υπ. Νομπελίστα Γάλλου ιατρού.
Να σημειωθεί ότι δόθηκαν αναμνηστικά και βιβλία από τον πρόεδρο του Δ.Σ. και την αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ στην Πρόξενο της Ακτής Ελεφαντοστού και τoν υπ. Νομπελίστα γιατρό Patrick Bui.
ΠΗΓΗ: kostoday.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.