Ο ΦΟΙΒΟΣ Κρεμαστής μένει μακριά από αντιπαλότητες

Το Δ.Σ. του ΦΟΙΒΟΥ Κρεμαστής, με αφορμή την έκδοση ανακοίνωσης με δυσάρεστο και αρνητικό περιεχόμενο, από αθλητική ομάδα του νησιού της Ρόδου, εκφράζει τη λύπη του και τη δυσαρέσκειά του. Ο ΦΟΙΒΟΣ Κρεμαστής, έχει αποδείξει ότι σέβεται και αναγνωρίζει το έργο και τη δράση του συνόλου των ομάδων της Ρόδου, και σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύει να συμμετάσχει σε αντιπαλότητες, που δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα.

Οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανακοινώθηκαν ότι συμπεριλαμβάνονται στην οικογένεια του ΦΟΙΒΟΥ Κρεμαστής, μας είχαν γνωστοποιήσει την απόφαση αποχώρησής τους από την ομάδα που αγωνίζονταν μέχρι σήμερα. Αποτελούν πλέον μέλη της οικογένειάς μας και γι’ αυτό οφείλουμε να τους προστατεύουμε και να τους συμπαραστεκόμαστε σε κάθε επίπεδο.

Ευχόμαστε σε όλους μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά και μένουμε μακριά από διχόνοιες που μόνο κακό μπορούν να κάνουν, σε όλους.

Εκ της Διοικήσεως

Ο Πρόεδρος

Άκης Δελαπόρτας

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.