Θέμα: Επίσκεψη του Δημάρχου Ρόδου στα σχολεία, σήμερα πρώτη ημέρα των πανελληνίων εξετάσεων – Ευχές του Δημάρχου στους μαθητές

ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣΕπίσκεψη στα σχολεία της Ρόδου και συγκεκριμένα στο Βενετόκλειο, το Καζούλειο και το σχολείο της Καπνοβιομηχανίας, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, σήμερα πρώτη μέρα των πανελληνίων εξετάσεων, προκειμένου να τους ευχηθεί δια ζώσης «καλή  επιτυχία».

Εξέφρασε μάλιστα την πεποίθηση ότι, «θα συνεχισθεί και φέτος η παράδοση που θέλει τους μαθητές της Ρόδου να έχουν μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις, σε πανελλαδικό επίπεδο».

Παράλληλα, μιλώντας με μαθητές και γονείς χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα «ιδιαίτερα σημαντική για την ψυχολογία των παιδιών», συγχαίροντας τους γονείς και τους διδάσκοντες για τη συμπαράσταση και τη στήριξη που προσφέρουν στα παιδιά, ζώντας  μαζί τους τις ίδιες αγωνίες για το μέλλον.

ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

IMG_2321«Για μια ακόμα χρονιά εσείς οι μαθητές μπαίνετε  στο στίβο των πανελληνίων εξετάσεων για να διεκδικήσετε μία θέση στα Ανώτερα και Ανώτατα  Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Χωρίς άγχος συνεχίστε τον αγώνας σας, να δημιουργήσετε, να φθάσετε ψηλά για ένα καλύτερο αύριο, που θα φέρει τη σφραγίδα του καθενός.

Πιστεύουμε ότι η προκοπή ενός τόπου, έγκειται στους ίδιους τους ανθρώπους του, ιδιαίτερα στα νέα παιδιά που αποτελούν φυτώριο νέων ιδεών,  πολιτισμού και ανάπτυξης.

Η εποχή είναι δύσκολη. Η χώρα χρειάζεται όλους εσάς τους νέους,  μορφωμένους και εφοδιασμένους με γνώσεις, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της. Σε σας στηρίζουμε τις ελπίδες μας για το μέλλον. Ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία και γενναιότητα.

IMG_2315Είμαστε υπερήφανοι που ο τόπος αυτός έχει να επιδείξει παιδιά και νέους που τιμούν τον τόπο τους, αλλά και γονείς και εκπαιδευτικούς  που σας στηρίζουν και  συμπαραστέκονται στον αγώνα σας.

Σας εύχομαι και πάλι καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.