Ευχαριστήρια επιστολή του Χ. Κόκκινου στους συντελεστές της ομαλής διεξαγωγής των εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, υπεύθυνος σύμφωνα με το νόμο για τη διεξαγωγή των εκλογικών διαδικασιών, ευχαριστεί:

  • Τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, τους δικαστικούς αντιπροσώπους, τα στελέχη των εφορευτικών επιτροπών και την Ελληνική Αστυνομία για τη βοήθειά τους στην ομαλή διεξαγωγή των διαδικασιών των εθνικών εκλογών.
  • Τις ακτοπλοϊκές εταιρίες Blue Star Ferries, ΑΝΕΚ και Dodekanisos Seaways, την αεροπορική εταιρία Aegean Airlines και τη θυγατρική της Olympic Airways για τη δωρεάν μεταφορά εκλογικού υλικού στα νησιά μας. Η βοήθειά τους στη διακίνηση του εκλογικού υλικού ήταν καθοριστική, με δεδομένο ότι τα χρονικά περιθώρια ήταν περιορισμένα λόγω του γεγονότος ότι η παραλαβή των ψηφοδελτίων των πολιτικών κομμάτων αλλά και του εκλογικού υλικού ολοκληρώθηκε στα γραφεία της ΠΝΑ στη Ρόδο 72 ώρες πριν τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών.
  • Τέλος, τα στελέχη της ΠΝΑ, που με τις άοκνες προσπάθειές τους συντέλεσαν στην επιτυχή πραγματοποίηση των διαδικασιών των εθνικών εκλογών αποδεικνύοντας μιαν ακόμη φορά την ετοιμότητα και αποτελεσματικότητά τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.