Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015, επισκέφθηκαν το Δημαρχιακό Μέγαρο τα παιδιά του τμήματος Δ1 της τετάρτης τάξης του 15ου Δημοτικού Σχολείου Πόλεως Ρόδου. Σκοπός της επίσκεψής τους ήταν να ξεναγηθούν και να παραδώσουν επιστολές, – κάθε παιδί ξεχωριστά – με προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη γειτονιά τους.

ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟΤις επιστολές τις παρέδωσαν στον κ. Στέργο Παρδαλό, Αντιδήμαρχο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου, με τον οποίο συνομίλησαν αρκετή ώρα, για θέματα σχετικά με το σχολείο τους.

Τα παιδιά συνοδεύτηκαν από τον δάσκαλό τους κ. Βασίλειο Φουρνατζή και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, κ. Αγγελική Τσούλλου.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Παρδαλός, δεσμεύτηκε να ασχοληθεί προσωπικά με τα θέματα που του υπέδειξαν τα παιδιά και τα προέτρεψε να συνεχίσουν να ενδιαφέρονται και να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες όπως η συγκεκριμένη, καθώς αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξελιχθούν σε υπεύθυνους και ενεργούς πολίτες ικανούς να διαμορφώσουν το καλύτερο μέλλον που τους αξίζει.

φωτο 4

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.