ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

 

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, η αναπτυξιακή του εταιρία Δ.ΕΤ.Α.Π. και το ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς Α.Ε. ανακοινώνουν την παράταση υποβολής αιτήσεων για την υλοποίηση των πρώτων για το έτος 2015 σεμιναρίων για επιμόρφωση εργοδοτών σε θέματα Τεχνικών Ασφαλείας Γ’ κατηγορίας (χαμηλή επικινδυνότητα).

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα οριζόμενα από το Υπουργείο Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης και Πρόνοιας όπως το πλαίσιο και τις προϋποθέσεις υλοποίησης των σεμιναρίων, τη διαθεσιμότητα των πιστοποιημένων εκπαιδευτών, καθώς και το ενδιαφέρον των εργοδοτών τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν, εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός αιτήσεων –ήτοι 30-35 για κάθε τμήμα, την  προσεχή περίοδο.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής Σεμιναρίων στη Ρόδο:

  1. Δευτέρα 18 & Τρίτη 19 Μαΐου 2015, 16:00-21:00
  2. Σάββατο 23 & Κυριακή 24 Μαΐου 2015, 16:00-21:00

Για ενημέρωση και κατάθεση αιτήσεων:

  • στη Ρόδο, (αιτήσεις & προκαταβολή) στη Δ.ΕΤ.Α.Π., Γρηγορίου Λαμπράκη 8, κα Ευαγγελία Τσατταλιού 9:00-15:00 , τηλ. 2241044280.

 

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί πιστοποιητικό επιμόρφωσης με την προϋπόθεση της ανελλιπούς παρακολούθησής τους. Η κατάρτιση διαρκεί 10 ώρες, θα υλοποιηθεί σε 2 ημέρες

(2 πεντάωρα) και έχει συνολικό κόστος 70€.

Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτά θα έχουν όσοι καταθέσουν το έντυπο της αίτησης συνοδευόμενο από τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά και την προκαταβολή 50€, το αργότερο έως την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015. Σημειώνεται ότι καμία εκπρόθεσμη αίτηση δεν θα γίνεται δεκτή. Το έντυπο της αίτησης είναι διαθέσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.detap.gr καθώς και στα γραφεία της ΔΕΤΑΠ.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις εγκυκλίους του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, οι ενδιαφερόμενοι/εργοδότες θα πρέπει να συμπληρώνουν με πλήρη και ακριβή στοιχεία το έντυπο της αίτησης, το οποίο θα πρέπει να κατατίθεται σε πρωτότυπη μορφή, υπογεγραμμένο και σφραγισμένο και ενέχει ισχύ Υπεύθυνης Δήλωσης.

  • Εφόσον πρόκειται για ατομική επιχείρηση όπου από την «σφραγίδα» της επιχείρησης προκύπτει άμεσα η ιδιότητα του εκπαιδευόμενου και συγκεκριμένα ότι ο εκπαιδευόμενος ο οποίος πρόκειται να επιμορφωθεί είναι ο εργοδότης, δεν απαιτείται η υποβολή κάποιου άλλου παραστατικού.
  • Για μη ατομική επιχείρηση υποβάλλεται σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή το απαραίτητο παραστατικό με «επισήμανση» του μέρους του από το οποίο προκύπτει ότι ο εκπαιδευόμενος είναι εργοδότης π.χ. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ/ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ/ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ/ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ/ ΕΝΑΡΞΗ ΕΦΟΡΙΑΣ/ ΑΛΛΟ. Εάν η ιδιότητα του εργοδότη προκύπτει από βεβαίωση επιμελητηρίου, υποβάλλεται και ηλεκτρονικά το απαραίτητο παραστατικό με σχετική επισήμανση, αν απαιτείται.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.