ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Τμήμα Αθλητισμού & Πολιτισμού

 

Το Τμήμα Αθλητισμού & Πολιτισμού της Δ/νσης Τουρισμού, Αθλητισμού-Πολιτισμού, Δια Βίου Μάθησης & Απασχόλησης Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ανακοινώνει τη μετεγκατάσταση του στο κτίριο του Διοικητηρίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Γραφείο 4, Πλατεία Ελευθερίας 1, Ρόδος – Τ.Κ. 85100.

Επίσης ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι τα ιδιωτικά γυμναστήρια των οποίων η Άδεια Λειτουργίας έχει λήξει ή πρόκειται να λήξει άμεσα πρέπει να καταθέσουν αίτημα για Ανανέωση της Άδειας τους. Η διαδικασία που απαιτείται για νόμιμη Ίδρυση και Λειτουργία των Ιδιωτικών Γυμναστηρίων και Ιδιωτικών Εκμάθησης Αθλημάτων περιγράφεται αναλυτικά στην ΚΥΑ Αριθμ. ΔΙΑΔΠ/Φ.Α.2.1/33565/9-12-2013 (ΦΕΚ 3169/Β’/12-12-2013).

Για κάθε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπεύθυνη υπάλληλο του Τμήματος Τριανταφύλλου Σουσάνα, τηλ.: 2241360572, e-mail: s.triantafyllou@rho.pnai.gov.gr.

 Ε.Π.

 Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

   ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

        ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.