Έγινε η πρώτη διερευνητική συνάντηση ατόμων και φορέων, ύστερα από πρωτοβουλία των Φίλων Νοσοκομείου Λέρου, στο καφέ Γλάρος. Παρά το γεγονός ότι παρευρέθησαν πολύ λίγοι φιλοι, εγινε ένας γόνιμος διάλογος, αντηλλάγησαν απόψεις και αποφασίστηκαν οι πρώτες διορθώσεις συμπληρώσεις  στο πλάνο των ενεργειών μας.

1.Επομενη συνάντηση  5/06/2016 Ημέρα Κυριακή ώρα 10.30 στο Καφέ-Εστιατόριο Βασίλη Παραπονιάρη-Λυχνάρι στο Λακκι. Παρακαλουνται όσα σωματεία-φορείς άτομα επιθυμούν να συνεργήσουν να επικοινωνήσουν μαζί μας ή/και να μας στείλουν τις προτάσεις τους

2.Ενεγραφησαν οι πρώτοι Φίλοι της επιτροπής μας που είναι    Θεμέλαρος Γιάννης Έπαρχος Καλύμνου  Νταλογλου Νικόλαιος, ΠρώηνΠροεδρος του Συλλογου Απανταχού Λεριων     Καρπαθάκης Χρηστος, Πρωην Δημοτικός Σύμβουλος  Λιβιτσανος Ιωάννης,τ Λυκειάρχης  Λιβιτσανου Αικατερινη, εκπαιδευτικος Μουντακη Λίτσα,εκπαιδευτικος   -Σχολή Νοσηλευτών. Το έργο μας υποστηρίζεται από το Γεώργιο Αραπη/Σύλλογο τριτέκνων,αλλα προς το παρόν απέχει από κάθε ενέργει που έχει σχέση με το Νοσοκομείο.

3.Εγινε αποδεκτό στην καμπάνια να συμπεριληφθεί Μικρή Αφίσα <<Στηρίζω το Νοσοκομείο μας έστω και με 1 ευρώ>> με την έννοια ότι οι ανάγκες είναι πάρα πολλές αλλά κύρια μας ενδιαφέρει και η συμμετοχή όλων των κατοίκων.

4.Προταθηκε και συζητάμε την δυνατότητα οι δωρεές μέχρι 20 ευρώ να δίνονται σε εξουσιοδοτημένα άτομα ,που θα έχουν θεωρημένα μπλοκ είσπραξης και πάνω από 20  ευρώ να κατατίθενται σε τράπεζα σε ειδικό ερανικό λογαριασμο.Εναρξη 01/07/2016 λήξη 15/10/2017.Θα υπάρξει ανακοίνωση με τους νόμιμους αντιπροσώπους κάθε κοινωνικής ομάδας που θα έχουν δυνατότητα είσπραξης και άμεσης χορήγησης απόδειξης.

5.Βασικο σημείο της προσπάθειας μας είναι η συναίνεση της Διοίκησης του Νοσοκομείου για την διενέργεια ερανου,η δυνατότητα πρόσβασης μας με τεχνικούς στους χώρους ανάγκης  και η κατάσταση των αναγκών με μια πρώτη εκτίμηση του κόστους και της σειράς προτεραιότητας που θα έχει η κάθε αναγκη.Εσταλη αίτημα και αναμένουμε την απάντηση τους. Προσδοκουμε και σε μια συνάντηση με την νέα Πρόεδρο .

6.Παρακαλουμε να στείλετε ονόματα φίλων-συγγενών η άλλων πιθανών χορηγών που ζουν σε άλλες πόλεις ή χώρες

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.