Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κλήθηκε από τον ανακριτή να απολογηθεί για την εγκληματική οργάνωση και μέσω του δικηγόρου του ζήτησε προθεσμία. Νωρίτερα είχε εμφανιστεί ο Γιάννης Κομπότης που του απαγορεύτηκε η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.

Πλέον έγινε γνωστό και με επίσημο τρόπο, από τις δικαστικές αρχές, ότι ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι κατηγορούμενος για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο. Για σήμερα Δευτέρα είχε κληθεί από τον ειδικό ανακριτή κατά της διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη, αλλά παρουσιάστηκε ο δικηγόρος του, ο οποίος ζήτησε και πήρε προθεσμία για την απολογία.

Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη φαίνεται να κλείνει το παζλ των κατηγορούμενων της υπόθεσης που φτάνουν τους 27.

Απολογήθηκε ο Κομπότης

Ο Κομπότης είχε παρουσιαστεί στις 3 Απρλίου, δηλώνοντας ότι κλήθηκε για μία δήλωση του προέδρου του Παναιτωλικού κ. Κωστούλα. «Δεν κατηγορούμαι για την εγκληματική οργάνωση, αλλά για μία δήλωση που είχε κάνει ο Κωστούλας μετά από αγώνα των δύο μας ομάδων. Ζήτησα και πήρα προθεσμία» είχε πει τότε και σήμερα ήρθε η ώρα να απολογηθεί.

Πάντως ήταν ιδιαίτερα άνετος και μίλησε με τους δημοσιογράφους πριν μπει στο γραφείο του κ. Ανδρεάδη. Αφού κάθισε μέσα περισσότερες από 4 ώρες, αποχωρώντας είπε: «Εδωσα εξηγήσεις για αυτά που κατηγορούμαι.Πιστεύω ότι είναι ειλικρινείς και βάσιμες…». Tου απαγγέλθηκε η κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι του επιβλήθηκε η απαγόρευση της ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να έχει αξίωμα στον Λεβαδειακό, αλλά ούτε και να εκπροσωπεί την Σούπερ Λίγκα στην ΕΠΟ.

Προθεσμία για τα μέλη της ΕΠΟ

Στη συνέχεια εμφανίστηκε στην Ευελπίδων, το μέλος της ΕΠΟ και στενός συνεργάτης του Γιώργου Γκιρτζίκη, Αριστείδης Σταθόπουλος, ο οποίος ζήτησε και πήρε προθεσμία για τις 3 Ιουνίου!

Ακολούθησε ο πρώην νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Γιώργος Κουρίδης που παρουσιάστηκε στον ανακριτή για να ζητήσει προθεσμία να απολογηθεί και να την πάρει για τις 2 Ιουνίου!

Βάσει του πορίσματος του Εισαγγελέα, Αρ. Κορέα,αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση κατηγορίες όπως συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και κατά περίπτωση απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Διάβασε περισσότερα στο: Ζήτησε προθεσμία ο Μαρινάκης, σοκ για Κομπότη! (vid) | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.