Θέμα: «  Την ερχόμενη εβδομάδα  θα κριθεί η καταλληλότητα του κτιρίου  του Γυμνασίου – ΕΠΑΛ στην  Κάρπαθο.»

Την άμεση ανάγκη για παραχώρηση αιθουσών ΠΡΟΚΑΤ στην Κάρπαθο, προκειμένου να. εξυπηρετηθούν οι 250 μαθητές και εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου και ΕΠΑΛ Πηγαδίων Καρπάθου, ζητά σήμερα  με επιστολή  του ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Ηλίας Ανδρ, Λάμπρος . Η επιστολή του απευθύνεται στις Κτιριακές Υποδομές  και κοινοποιείται στους Βουλευτές Δωδεκανήσου.

Νωρίς  το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση  του Δημάρχου με  τους Διευθυντές των Σχολείων , εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων του  Γυμνασίου και 1ου ΕΠΑΛ, όπου απ’ όλες τις πλευρές τονίστηκε η προώθηση του προαναφερόμενου αιτήματος, το οποίο συμπεριλήφθηκε και στο σχετικό ψήφισμα που εξέδωσε χθες ο εν  λόγω Σύλλογος. Επιπλέον, συζητήθηκαν και τέθηκαν  εναλλακτικές προτάσεις για κάθε ενδεχόμενο, έτσι ώστε να μπορούν να  συνεχίσουν κανονικά τα μαθήματα μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς  και   να διεξαχθούν ομαλά  οι προαγωγικές και οι πανελλήνιες εξετάσεις.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Καρπάθου ανακοίνωσε ότι  έλαβε  σήμερα  την διαβεβαίωση  ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα σταλεί στην Κάρπαθο ειδικό συνεργείο, που θα γνωμοδοτήσει σχετικά με την καταλληλότητα του κτιρίου που στεγάζονται τα δύο σχολεία.

                                               Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.