Πρωτιά για τη Ρόδο και τη φωτογραφική μας ομάδα στο μηνιαίο φωτογραφικό διαγωνισμό PhotoSunday, με την φωτογραφία της Βούλας Γιορδαμνή-Κασσανή ( Voula Giordam )!!

ΦΩΤΟ ΩΡΙΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙ

»Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ολοκληρώθηκε το 6ο Photo Sunday για το 2016 που διεξήχθη την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 από τις 10:00 έως τις 22:00, παράλληλα σε 10 πόλεις της χώρας μας και συνδιοργανώθηκε από τη Φωτογραφική Ομάδα Λαρισας fplus, τη Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων, τη Φωτογραφική Ομάδα Ρόδου PhotOrion Photography Rhodes, τη Φωτογραφική Λέσχη Βόλου, τη Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας «Ηδύφως», τη Φωτογραφική ομάδα Ιωαννίνων »Φωτογραφιστές», τη Φωτογραφική Λέσχη Καστοριάς, τη Φωτογραφική Ομάδα Λευκάδας »Φωτοκύτταρο», τη Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Πρέβεζας και τη Φωτογραφική Ομάδα Κέρκυρας »Fotoclick.gr».

Το θέμα του 6ου Photo Sunday για το 2016 είχε τίτλο: «Φωτογραφίζοντας από χαμηλά» και δόθηκε από τον Σπύρο Σουέρεφ, μέλος της Φωτογραφικής Ομάδας Κέρκυρας »Fotoclick.gr»

Αποτελέσματα Κοινού και Κριτικής επιτροπής

Τις περισσότερες ψήφους στο 6ο Photo Sunday για το 2016 συγκέντρωσε η φωτογραφία της Βούλας Γιορδαμνή-Κασσανή (Φωτογραφική Ομάδα Ρόδου PhotOrion). Η ίδια φωτογραφία επιλέχθηκε και απο την κριτική επιτροπή της Φωτογραφικής Ομάδας Κέρκυρας Fotoclick.gr

Το επόμενο Photo Sunday θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016.»

Ο διαγωνισμός είναι ελευθερος για το κοινό.

Για συμμετοχή επικοινωνήστε με τον υπευθυνο της Ομαδας PhotoOrion για το Photo Sunday, Mάνο Μπακάλη (Μάνος Μπακάλης).
πηγη: http://fmag.gr/node/6234

ΡΟΔΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙ ΕΛΛΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.