Μέσω μίας σύντομης δήλωσής του, την οποία δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου Ηλίας Τσέρκης, ανακοίνωσε την πρόθεσή του, να είναι υποψήφιος πρόεδρος για την Τοπική Οργάνωση της ΝΔ στην πόλη της Ρόδου. Τη θέση αυτή, κατέχει σήμερα η κα Σοφία Χατζηγεωργίου. 

Στη δήλωσή του, αναφέρονται συγκεκριμένα τα ακόλουθα:

«Μόλις τέλειωσα την συνέντευξη τύπου όπου δήλωσα την πρόθεση μου να είμαι υποψήφιος πρόεδρος στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές, για την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη της Ρόδου. Μπροστά δεν ξέρω τι θα βρω… μα πίσω δεν γυρίζω… Με ειλικρίνεια, τιμιότητα και ανιδιοτέλεια.

Με την συμμετοχή μας, μπορούμε να διορθώσουμε τον παρόν και να βελτιώσουμε το μέλλον, μιλώντας πολιτικά και ειλικρινά με όρους του μέλλοντος! Πιστεύω πως όλοι μας πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά στις ιδεολογικές μας προσεγγίσεις, όπου με ανιδιοτέλεια και θετική ενέργεια μπορούμε να εμπνεύσουμε και να εμπνευστούμε, ώστε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα, δημιουργώντας σωστές πολιτικές.

Καλώ όσους επιθυμούν να συμμετέχουν και να θέσουν υποψηφιότητα για μέλη σε τοπικές επιτροπές ή και στις θεματικές ενότητες της ΝΟΔΕ».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.