ΤΟ ΝΕΟ ΡΙΝΓΚ ΤΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

Ο Δήμος  Ρόδου και ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. επενδύει στο άθλημα της Ολυμπιακής πυγμαχίας. Ένα άθλημα που αναπτύσσεται ραγδαία στο νησί μας και οι αθλητές του έχουν προσφέρει αρκετές διακρίσεις σε πανελλήνιο και όχι μόνο επίπεδο.

Ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. διακρίνοντας  το  μεγάλο ενδιαφέρον και το ταλέντο των αθλητών του νησιού μας επένδυσε στην αγορά του νέου ρινγκ ολυμπιακών διαστάσεων, το οποίο θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος, προσφέροντας  ιδανικές συνθήκες εξάσκησης και προπόνηση.

Ήδη έχει υπάρξει επικοινωνία από την πλευρά του Δ.Ο.Π.Α.Ρ, με την ομοσπονδία πυγμαχίας και σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους ,θα μπορούν να διοργανωθούν,  πανελλήνιοι και διεθνείς αγώνες .

Στην παράδοση του νέου ρινγκ παρόντες  ήταν o Αντιδήμαρχος  κ. Σάββας Διακοσταματίου, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κ. Στέφανος Κυριαζής και ο Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Καλυθιών κ. Καφετζής Μιχάλης, οι οποίοι συνομίλησαν με τους αθλητές, προπονητές και παράγοντες του αθλήματος, και διαπίστωσαν  ιδίοις όμμασι τις εξαιρετικές προοπτικές του αθλήματος στο νησί μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.