Σειρά εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσει το Ε.Κ.Ρ, για να τιμήσει την Εργατική Πρωτομαγιά 2015

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου, Σάββας Χατζησάββας και ο Εκπρόσωπος Τύπου του Ε.Κ.Ρ, Παναγιώτης Εγγλέζος, την Τετάρτη, 30/04/15, στις 11.30 πμ, στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δήμου Ρόδου, 0στην οποία αναφέρθηκαν στο νόημα της Εργατικής Πρωτομαγιάς και παρουσίασαν τις εκδηλώσεις, που θα διοργανώσει το Ε.Κ.Ρ, για να τιμήσει τη σημαντική αυτή ημέρα για το εργατικό κίνημα.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, 30/04/2015, στις 12.30 πμ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση – ομιλία, στο 1ο ΕΠΑΛ Ρόδου, με συνδιοργάνωση του Ε.Κ.Ρ και της Διεύθυνσης του Σχολείου, στην οποία και θα αναλυθεί το νόημα της Πρωτομαγιάς στους μαθητές.

Την Πέμπτη επίσης θα γίνει προβολή της ταινίας «Το Μεροκάματο του Τρόμου», του Ανρί-Ζορζ Κλουζό, η οποία αναφέρεται στις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας που συχνά υφίστανται οι εργάτες, προκειμένου να επιβιώσουν. Η ταινία θα προβληθεί στις 8.30 μμ, στο Σχολείο Β΄ Ευκαιρίας, με συνδιοργάνωση του Ε.Κ.Ρ και της Διεύθυνσης του Σχολείου.

Την Παρασκευή, 1η Μάη 2015, στις 10.00 πμ, θα γίνουν τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας και Αφίσας, με θέμα «Εργατική Πρωτομαγιά, Απεργιακές Κινητοποιήσεις» από το αρχείο του Εργατικού Κέντρου. Η έκθεση θα λειτουργήσει στους χώρους του Ε.Κ.Ρ, έως και τις 7 Μάη 2015. Μετά τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση του Ε.Κ.Ρ. στις 10.30 πμ.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ρόδου καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στις παραπάνω εκδηλώσεις τιμώντας την Εργατική Πρωτομαγιά.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Ρ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.