Θέμα: Σεμινάριο διαιτησίας παράλληλα με το Διεθνές τουρνουά squash της Ρόδου

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Διεθνές Τουρνουά Rhodes Squash Open 2015 που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από τις 18 έως τις 21 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Sheraton στη Ρόδο. Οι διοργανωτές σε καθημερινή βάση προσπαθούν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην λείψει τίποτα από κανέναν αθλητή. Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα με το τουρνουά, θα διεξαχθεί και ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο διαιτησίας για αρχάριους και προχωρημένους. Ένας από τους βασικούς στόχους εξάλλου του Ροδιακού Ομίλου Τοιχοσφαίρισης είναι να βγάλει νέους διαιτητές στο νησί της Ρόδου οι οποίοι θα μπορούν να διευθύνουν επίσημα παιχνίδια. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Ιουνίου από τις 10π.μ. έως και τις 11.30π.μ. στο ξενοδοχείο Sheraton. Εισηγητής θα είναι ο Διονύσης Πετρόπουλος. Τα θέματα τα οποία θα περιλαμβάνει είναι τα εξής:
1. Calling the shot : Τι λέει και τι δεν λέει ο διαιτητής
2. Let, stoke or nothing : Τι αλλάζει στους κανόνες
3. Rule of conduct: Τι δεν πρέπει να κάνει ο παίκτης – Τι πρέπει να κάνει ο διαιτητής
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στο hl@loukaras.gr (κ. Χάρης Λουκαράς)
Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης και η συμμετοχή είναι 10 €. Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, λόγω πιεσμένου προγράμματος και στενότητας χώρου, θα τηρηθεί first come first served σειρά.
-Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι, τρεις ημέρες έμειναν μέχρι την Κυριακή 14/6/15, για την προθεσμία εγγραφής στο τουρνουά της Ρόδου. Δηλώσεις στο λίνκ :
http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=AFC989E8-787A-4CC1-A56E-4A14EB6A6DF2

Ευχαριστούμε
Από το Γραφείο Τύπου

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.