ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ  * ΤΜΗΜΑ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ  ΛΑΪΚΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  ΚΑΡΠΑΘΟΥ

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ.

Το Ινστιτούτο Λαϊκού Πολιτισμού Καρπάθου του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνει, ότι θα διεξαχθεί Σεμινάριο Μεθοδολογίας, Συλλογής και Μελέτης Πρωτογενούς Λαογραφικού Υλικού, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18.00-20.00 στο 2ο Δημοτικού Σχολείου πόλεως Καρπάθου. Στο Σεμινάριο θα διδάξει ο Καθηγητής Λαογραφίας και  Διευθυντής του Ινστιτούτου Μηνάς Αλ. Αλεξιάδης.

Το Σεμινάριο αυτό απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς της Καρπάθου αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο, που πρέπει να δηλώσει τη συμμετοχή του στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  institoutokarpathou@gmail.com.

Ανακοινώνεται, επίσης ότι τον εφετινό Νοέμβριο του 2015 δε θα γίνει τελικά ο τρίτος Kύκλος Λαογραφικών Μεταπτυχιακών Μαθημάτων του Ινστιτούτου λόγω των capital controls. Τα μαθήματα του Ινστιτούτου θα πραγματοποιηθούν κανονικά το Φθινόπωρο του 2016. Αναλυτική ανακοίνωση θα εκδοθεί τον προσεχή Μάρτιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.