Σε πλήρη εξέλιξη, μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου 2016, θα βρίσκεται αρχιτεκτονικός διαγωνισμός  από το τεχνικό περιοδικό «ΚΤΙΡΙΟ» πανελλαδικής εμβέλειας (www.ktirio.gr), στον οποίο συμμετέχει το αρχιτεκτονικό γραφείο ARC  του Ηλία Μαστρομηνά, με δύο ξενοδοχεία της Κω, το «CARDA BEACH» και το «DIAMOND DELUXE HOTEL».

Κατά την πρώτη φάση του διαγωνισμού, που συμμετείχαν 40 έργα στην κατηγορία ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, αναδείχτηκαν τα συγκεκριμένα δύο έργα στα δέκα καλύτερα.

Όσοι ενδιαφέρονται να ψηφίσουν και να στηρίξουν το έργο του Ηλία Μαστρομηνά, μπορούν να επισκεφθούν το κάτωθι link:

http://www.ktirio.gr/30-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%84%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%BF

Τα 50 κτίρια, παρουσιάζονται σε πέντε κατηγορίες, 10 ανά κατηγορία και είναι στο σύνολό τους ιδιαίτερα αξιόλογα.

Ειδικότερα, σε ότι αφορά στο αρχιτεκτονικό γραφείο ARC Ηλίας Μαστρομηνάς και συνεργάτες, δραστηριοποιείται στα Δωδεκάνησα από το 1984 με ιδιαίτερη ενασχόληση στην εκπόνηση μελετών για ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.