Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει στις Υπηρεσίες της Περιφέρειας αλλά και στους επαγγελματικούς φορείς και συνδέσμους νομίμως εργαζομένων, για τον περιορισμό και την πάταξη της παράνομης άσκησης επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Από κοινού ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Φλεβάρης αλλά και ο καθ’ ύλην αρμόδιος Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χρήστος Μπάρδος, συνεδρίασαν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Κανδίνο και επιτροπή των μελών του Συλλόγου Επισκευαστών Αυτοκινήτων και Μοτο Ρόδου, με θέματα που απασχολούν τον κλάδο και το κυριότερο αυτών, τις συντονισμένες ενέργειες Περιφέρειας και επαγγελματιών, για τον περιορισμό την παραβατικότητας που βρίσκεται σε έξαρση, με πολλά παράνομα συνεργεία να ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια στα νησιά μας, σύμφωνα με τις καταγγελίες του συλλόγου.

ΦΛΕΒΑΡΗΣΟ σύλλογος θα παραδώσει στον κ. Μπάρδο και στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Δωδεκανήσου κ. Νικόλαο Παταβούκα κατάσταση με ασκούντες στην περιοχή παράνομη δραστηριότητα με μη αδειοδοτημένα συνεργεία. Ο Αντιπεριφερειάρχης μετέφερε στον επαγγελματικό κλάδο και στους εργαζομένους στα συνεργεία, τον χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου και την βασική αρχή ότι «η Περιφέρεια ακολουθεί την οδό της νομιμότητας και την υποστήριξη των νόμιμων επιχειρήσεων, επιχειρηματιών και εργαζομένων του τόπου μας». Στη συνέχεια ο κ. Φλεβάρης ανέφερε ότι η διαδικασία των ελέγχων βρίσκεται σε εξέλιξη και στα τεχνικά επαγγέλματα που υπάγονται στις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Βιομηχανίας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων.

Ο κ. Μπάρδος ως Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος αναφέρθηκε με λεπτομέρεια σε όλες τις παραμέτρους του προβλήματος και δήλωσε ότι στους λίγους μήνες που βρίσκεται στο τιμόνι της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Δωδεκανήσου προσπαθεί να παράγει έργο και να δώσει λύσεις. Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε να του παραδώσει ο σύλλογος την κατάσταση με τους παραβάτες προκειμένου η Υπηρεσία να διαπιστώσει ποιοι διαθέτουν και ποιοι όχι, τα απαραίτητα δικαιολογητικά και άδειες λειτουργίας. Τέλος οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και οι επαγγελματίες έδωσαν τα χέρια και έστειλαν το μήνυμα της καλής συνεργασίας και της στήριξης όσων εργάζονται και δραστηριοποιούνται νόμιμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.