Σε Κάλυμνο και Τέλενδο ο Χαράλαμπος Κόκκινος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος περιόδευσε στις 3 και 4/9/15 στα νησιά της Καλύμνου και της Τελένδου.

Είχε συνάντηση εργασίας στα γραφεία του Επαρχείου Καλύμνου με τους υπηρεσιακούς παράγοντες για θέματα που αφορούν την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών του Επαρχείου και την οργάνωση και ομαλή διενέργεια των Εθνικών εκλογών.

Επίσης είχε συνάντηση εργασίας με τους Περιφερειακούς συμβούλους του Επαρχείου κ. Μπούκη και κ. Σταυλά, τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Καλυμνίων κ. Γαλιματάκη και τον Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Καλαθιανάκη όπου εξετάστηκε η πορεία των έργων στα νησιά του Επαρχείου και συζητήθηκαν προβλήματα και αναπτυξιακές δράσεις για την περιοχή.

Το απόγευμα στις 3/9/15, μαζί με τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και παραγωγικούς φορείς του νησιού υποδέχθηκαν στην Κάλυμνο τον Έπαρχο Λάρνακας και τους εκπροσώπους της Ένωσης Κοινοτήτων Λάρνακας οι οποίοι πραγματοποιούν εκπαιδευτικές δράσεις στην χώρα μας και εκτός από την Κάλυμνο θα επισκεφτούν και τα νησιά της ΠΝΑ Σύρο (4/9/15) και Καστελόριζο (5/9/15). Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και συζητήθηκε η συνεργασία της αυτοδιοίκησης της Δωδεκανήσου και της Λάρνακας.

Κατά την παρουσία του στην Κάλυμνο και την Τέλενδο ο κ. Κόκκινος συνομίλησε με τους πολίτες των νησιών και παραχώρησε συνέντευξη σε τοπικό Μ.Μ.Ε.

– Σήμερα το απόγευμα 4/9/15 ο κ. Χ. Κόκκινος επιστρέφει στη Ρόδο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.