Στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Πατέλλη «Η υγεία στην Κάλυμνο από τα μέσα του 19ου αιώνα μέχρι την απελευθέρωση»
και
στη διημερίδα για το ασφαλιστικό των δημοσίων υπαλλήλων ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος

O Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος παρέστη στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Ρόδο με επίκαιρα θέματα:

Συγκεκριμένα:

  • στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Πατέλλη «Η υγεία στην Κάλυμνο από τα μέσα του 19ου αιώνα μέχρι την απελευθέρωση», όπου παρουσιάζεται η δραστηριότητα των Δωδεκανησίων γιατρών και κυρίως των Καλύμνιων σε δύσκολες εποχές και σε δύσκολες συνθήκες, προκειμένου να διαφυλαχτεί το πολύτιμο αγαθό της υγείας των κατοίκων της περιοχής μας.
    Το βιβλίο στέλνει πολλά μηνύματα, ιδιαίτερα σήμερα που οι δομές υγείας στην περιοχή μας είναι υποστελεχωμένες και είναι απαραίτητο να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος. Ο κ. Χ. Κόκκινος συνεχάρη το συγγραφέα, ο οποίος είναι ιδρυτικό μέλος και επίτιμος πρόεδρος του ιστορικού πνευματικού ιδρύματος της Δωδεκανήσου «Αναγνωστήριο Καλύμνου Αι Μούσαι».
  • Στη διημερίδα με θέμα το ασφαλιστικό των δημοσίων υπαλλήλων, που πραγματοποιήθηκε στη νέα πτέρυγα του Νεστοριδίου Μελάθρου και διοργανώθηκε από τους Συλλόγους Εργαζομένων του Δήμου Ρόδου και των Δ.Ο.Υ. Δωδεκανήσου. Ομιλητές ήταν ο καθηγητής εργατικού δικαίου και πρόεδρος του ΕΝΥΠΕΚΚ κ. Αλέξης Μητρόπουλος και ο νομικός ειδικός στο ασφαλιστικό κ. Διονύσης Τεμπονέρας.
    Στους παριστάμενους δόθηκε η δυνατότητα να ενημερωθούν και να απαντηθούν ερωτήματά τους για το νέο ασφαλιστικό νόμο που αφορά τους δημοσίους υπαλλήλους και έχει τεθεί σε εφαρμογή.
    Ο κ. Χ. Κόκκινος ζήτησε στο χαιρετισμό του να διοργανωθούν αντίστοιχες εκδηλώσεις και σε άλλα νησιά της Δωδεκανήσου για το αντίστοιχο θέμα, προκειμένου να ενημερωθεί η κοινή γνώμη και εξήρε την προσπάθεια των δύο σωματείων της Ρόδου αλλά και την πληρέστατη ενημέρωση που παρείχαν οι ομιλητές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.