Σε Ρόδο και Σύμη θα βρίσκεται την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015, ο υπ. Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά και εορτάζει τη Σύναξη του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Ταξιάρχη.
Ο υπ. Πρόεδρος, θα φθάσει στη Ρόδο το πρωί της Κυριακής και θα μεταβεί για προσκύνημα στον Πανορμίτη της Σύμης, όπου προσέρχεται πλήθος πιστών για να τιμήσει την εορτή του.
Στις 17.00 θα συναντηθεί με στελέχη της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου και στις 17.30 θα υποδεχθεί στελέχη, μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας στο ξενοδοχείο “Rodos Palace”, όπου και θα πραγματοποιηθεί κεντρική εκδήλωση. Η πρόσκληση για την κεντρική του ομιλία, είναι ανοιχτή και αφορά το σύνολο των πολιτών, οι οποίοι επιθυμούν να παραβρεθούν. 
Το πρόγραμμα του υπ. Προέδρου Απόστολου Τζιτζικώστα στις 7 και 8 Νοεμβρίου

Στην Αττική και τα Δωδεκάνησα θα περιοδεύσει ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Νοεμβρίου 2015.

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015, ο κ. Τζιτζικώστας θα περιοδεύσει και θα έχει συναντήσεις με φίλους και υποστηρικτές του στη Β’ Αθήνας και τη Β’ Πειραιά.

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015 θα μεταβεί στα Δωδεκάνησα. Από τις 10.00 το πρωί θα βρίσκεται στη Ρόδο και στη συνέχεια θα επισκεφτεί τη Σύμη, όπου θα συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις, στο ιστορικό μοναστήρι του Πανορμίτη, όπου φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ.

Στις 17.00 ο κ. Τζιτζικώστας, θα συναντηθεί με τα μέλη της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου στη Ρόδο, ενώ στις 17.30’ θα έχει την κεντρική ομιλία του στη Ρόδο, στην αίθουσα “Salon des Rosses” του ξενοδοχείου «Rodos Palace».

Η επίσημη ανακοίνωση από τη ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου 
Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας θα έρθει στη Ρόδο την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015 το πρωί και θα μεταβεί για προσκύνημα στον Πανορμίτη.
Στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με στελέχη της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου.
Στις 17.30 ο κ. Τζιτζικώστας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο ξενοδοχείο “Rodos Palace”.
Διαβάστε ακόμη

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.