«Σκιές»

Έκθεση Φωτογραφίας

Τμήματος Φωτογραφίας «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»

To  τμήμα Φωτογραφίας του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» στο πλαίσιο της λήξης του ετήσιου κύκλου μαθημάτων του, διοργανώνει ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας από τo Σάββατο 20 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 στον Εκθεσιακό Χώρο της Πύλης D’ Amboise στην Παλιά Πόλη της Ρόδου.

spartali paixnidi skion final (1)Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν τo Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 στις 20:30.

Οι σπουδαστές που συμμετέχουν στην έκθεση -με την καθοδήγηση της φωτογράφου Νίκης Σπάρταλη- συνεργάστηκαν ατομικά και ομαδικά για να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

To θέμα της έκθεσης είναι «Παιχνίδι Σκιών». Μια προσέγγιση του φωτός και της σκιάς.

Η σκιά είναι πάντα εδώ. Είναι δεδομένη. Να παραμορφώνει, να παραπλανεί,  να παίζει. Είναι ο πιστός μας ακόλουθος. Αλήθεια, πόσοι από εμάς θα ήταν σε θέση να το παρατηρήσουν αν μια μέρα δεν τους ακολουθούσε η σκιά τους; Η σκιά είναι απόλυτα συνδεδεμένη με το φως. Το φως. Αυτό μεταμορφώνει τη σκιά. Ένα αυθόρμητο παιχνίδι αντανάκλασης.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή προς το κοινό καθημερινά 18:00-22:30, η είσοδος  είναι ελεύθερη.

Συμμετέχουν:

Αργύρα Δέσποινα, Βαγιανάκης Ιωάννης, Βαρδαξής Μανώλης, Ηλιάδη Γεωργία, Κακλιός Ανδρέας, Καστρουνή Αναστασία, Μάγκου Φιλίτσα, Μαλάκης Ευστάθιος, Οικονομίδου Εύη, Παπαδοπούλου Αναστασία, Πηλαβάκη Μαρία, Ρούσος Μιχάλης, Σταμούλη Στεφανία, Σωτηρόγλου Κωνσταντίνα, Τζατζάκη Φανή, Τριάρχη Ελένη, Φαρμακίδης Κωνσταντίνος, Φαρμακίδης Νικήτας.

 

Επιμέλεια – Συντονισμός: Νίκη Σπάρταλη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.