Το επιτελικό στέλεχος του Νίκου Ανδρουλάκη στη Ρόδο, Σταμάτης Μαργέλλος, στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα για την ανάγκη εκλογής του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία της δημοκρατικής συμπαράταξης αύριο Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, ενώ σημειώνει πως “Η δίψα για εξουσία και ο φόβος της αλλαγής, δεν τους αφήνει να αλλάξουν την ημερομηνία των εκλογών στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν“.

Διαβάστε τη δήλωσή του:

“Η Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες, ζει ένα νέο δράμα. Η Σύμη, ένιωσε την οργή της φύσης και στην Αθήνα χάθηκαν ανθρώπινες ζωές. Μέσα σε αυτά τα τραγικά γεγονότα, το κίνημα – παρά τις αντιδράσεις μας -αποφάσισε να διεξάγει τις εκλογές για το δεύτερο γύρο, την ερχόμενη Κυριακή.

Η δίψα για εξουσία και ο φόβος της αλλαγής, δεν τους αφήνει να αλλάξουν την ημερομηνία των εκλογών στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν. Το αίτημα μας, ήταν να ψηφίσουν όλοι όταν η Ελλάδα ηρεμήσει από την τραγωδία που περνάει.

Το κατεστημένο γνωρίζει ότι αυτό συνεπάγεται την ήττα του και γι’ αυτό σπεύδει όπως όπως να κάνει εκλογές την ερχόμενη Κυριακή με το μικρότερο δυνατό εκλογικό σώμα, ώστε να εξασφαλίσει την επιβίωση του.

Αντί να έχουμε ως στόχο τη διεύρυνση της παράταξης μας, αυτοί συνεχίζουν να βλέπουν το κράτος ως λάφυρο! Κοιτάνε να βολέψουν τα παιδιά, τα ανίψια και τους κολλητούς τους. Στόχος μας, είναι η αξιοποίηση νέων ανθρώπων, ώστε να πάψει η Ελλάδα να είναι κοινωνία κληρονομικής ισχύος. Στόχος μας πρέπει να είναι το καλό της Δωδεκανήσου και της Ρόδου μακριά από τα παιχνίδια της Αθήνας και της κεντρικής εξουσίας.


Είδαμε και στο παρελθόν πως έφυγε η έδρα της περιφερείας και πήγε στη Σύρο.

Πήραν τις εντολές και τις εκτέλεσαν χωρίς καμία αντίσταση.

Πήραν τις εντολές και το μόνο που σκέφτηκαν ήταν η προσωπική τους επιβίωση και όχι το καλό της Δωδεκάνησου.

Σήμερα αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στηρίζοντας και πάλι τα συμφέροντα του συστήματος, ελπίζοντας ότι θα έχουν και αύριο θέση. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πρόδωσαν τον Παρασκευά όταν ήταν νομάρχης. Είναι οι άνθρωποι που ποτέ δεν σκέφτηκαν πρώτα τον τόπο μας παρά μόνο τις καρέκλες τους, περιμένοντας εντολές από την Αθήνα.

Στηρίζουμε ένα νέο άνθρωπο τον Νικό Ανδρουλάκη, ο οποίος έδειξε από την αρχή την αγάπη του για τη Ρόδο.

Ψήφισε εδώ, θέλοντας να στείλει μήνυμα ενότητας της παράταξης από έναν τόπο που πουλήθηκε από τους παλιούς “συντρόφους”.

Εάν το αποτέλεσμα της Κυριακής δεν είναι νικηφόρο για τον Νίκο Ανδρουλάκη στη Ρόδο, στις επόμενες δημοτικές εκλογές να αρχίσετε να ψάχνεστε για τις καρέκλες των δημάρχων και των αντιδημάρχων.

Το επάγγελμα του πολιτικού για εσάς πρέπει να σταματήσει.

Να βρείτε κανονική δουλειά και να δουλέψετε.

Δεν μπορεί μια ζωή να βάζουμε πλάτη για να πληρώνεστε εσείς. Ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε και να στηρίξετε νέους ανθρώπους. Η νίκη Ανδρουλάκη, στέλνει τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Κρεμαστινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ανοίγει το δρόμο στους επόμενους”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.