Ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση “ΕΛΠΙΔΑ”, σας ενημερώνει ότι διοργανώνει έρανο, σε συνεργασία με τις Εταιρείες Κινητής Τηλεφωνίας (COSMOTE- VODAFONE- WIND ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε.), μέσω της ενεργοποίησης της υπηρεσίας SMS με την ονομασία “ΠΡΟΣΦΕΡΩ”. Η χρονική διάρκεια του εράνου είναι από αύριο Τρίτη 15/12/2015 στις 09:00π.μ. έως και την Τρίτη 22/12/2015 στις 21:00 μ.μ.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΠΙΔΑ SMSΣκοπός του εράνου είναι η συγκέντρωση χρημάτων για αγορά μηχανημάτων γυμναστικής για το γυμναστήριο του Κέντρου “ΕΛΠΙΔΑ”, καθώς και για αντικατάσταση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού με κατάλληλα εκπαιδευτικά λογισμικά για την εκπαίδευση και εξοικείωση των παιδιών με τις νέες τεχνολογίες.

Στέλνοντας ένα απλό SMS με τη λέξη ΕΛΠΙΔΑ ή ELPIDA στο 19454 (χρέωση 1,23?/SMS), στηρίζετε τα 22 άτομα με Νοητική Υστέρηση και Σύνδρομο Down που βρίσκονται στο Κέντρο μας να αποκτήσουν τον απαραίτητο υλικοτεχνικού εξοπλισμό που χρειάζονται για την καθημερινή τους εκπαίδευση!

Ο έρανος διεξάγεται μετά από χορήγηση άδειας με απόφαση της αρμόδιας Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η Πρόεδρος, το Δ.Σ., τα παιδιά και το προσωπικό του Κέντρου “ΕΛΠΙΔΑ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.